Comunicarea online

Atunci cand vine vorba de prezent ne gandim in primul rand la tehnologie. Lumea in care traim este bazata pe tehnologie indiferent de subiectul si de domeniul de care vorbim. Telefoane mobile, calculatoare, televizoare, tablete, iPad-uri si multe altele, toate ne fac viata mai usoara, toate ne ajuta in activitatile de zi cu zi.

Ei bine, atunci cand vorbim  despre tehnologie trebuie sa vorbim neaparat si despre internet deoarece acesta este o descoperire care a revolutionat intreaga lume. Internetul este accesibil oricui, oricand si oriunde atata vreme cat avem posibilitatea de a ne conecta la o retea wireless sau la un modem. La ce este bun internetul? La orice deoarece detine o cantitate impresionanta de informatie si inca una la fel de uimitoare de alternative pentru petrecerea timpului liber.

Pe internet ne putem juca, putem sa ne uitam la filme si putem asculta muzica. Deasemenea, tot pe internet putem comunica, acesta fiind poate cel mai important aspect. Internetul ne ofera multiple posibilitati pentru a comunica cum ar fi site-urile de socializare, messenger-ul sau skype-ul. Messenger-ul este insa cea mai intalnita forma pentru a lua legatura cu cei din jurul nostru de aceea foarte multe persoane au unul sau chiar mai multe adrese.

Cand vine vorba de messenger trebuie sa spunem  ca acesta nu ne ofera numai posibilitati private de comunicare ci si posibilitatea de a imparatasi cu toate persoanele in acelasi timp gandurile noastre. Cum putem face acest lucru? Prin statusuri care pot fi fie seci, fie cu adevarat poetice.

Daca vreti sa scrieti un status frumos si creativ atunci puteti sa accesati diferite site-uri care ofera foarte multe liste de statusuri grupate pe mai multe categorii. Deasemenea, aceste statusuri pot fi chiar trimise prietenilor direct de pe site-ul de pe care le luati daca vreti sa va consultati mai intai cu prietenii asupra mesajului transmis!

Comentariile sunt inchise