Cu manierele la control!

Bunul simt va deschide usile pe care nici cea mai buna educatie nu le poate deschide” – Clarence Thomas

Fiecare parinte este preocupat de educatia copilului sau. Acest fapt nu poate fi negat si nici contestat. Indiferent de statutul social, cu totii viseaza la ziua in care isi vor vedea micutii niste adulti responsabili, indepedendenti si, de ce nu, chiar niste oameni de succes. Insa, pentru a ajunge acolo au nevoie de mai mult decat de educatie – au nevoie si de un cod al bunelor maniere pe care sa-l respecte si sa-l aplice in viata de zi cu zi. Politetea si manierele sunt foarte importante in asigurarea succesului social al copilului, si nu numai.

Asadar, pentru a veni in sprijinul parintilor, Club Training, in colaborare cu Asociatia ACCED si Scoala Noua Generatie, lanseaza, în perioada 1 – 15 octombrie 2012, concursul “Cu manierele la control!”. Marele Premiu consta intr-un curs de Bune Maniere GRATUIT. Sunt necesare numai 15 minute pentru a raspunde la cele 15 întrebari aflate la doar cateva clicuri distanta de Marele Premiu. Doritorii trebuie sa se logheze pe site-ul nostru, www.clubtraining.ro, pentru a putea intra in concurs. Competitia se adreseaza strict categoriei de varsta 9 – 13 ani si se desfasoara la nivelul judetului Constanta. Va invitam sa profitati de aceasta ocazie minunata si sa permiteti ca entuziasmul, energia si spontaneitatea copiilor sa intre in contact cu trainerii nostri, specialisti care utilizeaza metode inovatoare de predare.

La finalul acestui curs, copilul va invata cum sa se comporte in diferite contexte, cum sa fie politicos si manierat. In plus, cursul isi propune sa va ofere si dumneavoastra un mic ajutor in formarea caracterului acestuia. Noi punem in slujba micutului calitatea informatiilor oferite, mediul placut, non-conformist si interactiv de desfasurare a cursului, dar si capacitatea de a incuraja implicarea activa si dialogul deschis ca modalitate de completare si consolidare a educatiei oferite acasa si la scoala.

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa vizitati site-ul nostru, www.clubtraining.ro, sau sa ne contactati la adresa de mail office@clubtraining.ro sau la numarul de telefon 0723 930 026.

Monica Mititelu

Manager Club Training

0723 930 026

office@clubtraining.ro

www.clubtraining.ro

Comentariile sunt inchise