Cu o experienta de 10 ani in domeniul printului, Z Spot Media anunta intrarea pe piata a echipamentelor flatbed UV de mari dimensiuni

Bucuresti, 19 Aprilie 2013

Incepand din acesta luna, Z Spot Media – unicul distribuitorul autorizat al echipamentelor Spotline, isi extinde portofoliul destinat industriei grafice cu noile imprimante flatbed UV de mari dimensiuni.

Z Spot Media prezinta cele mai noi si performante printere flatbed UV de mari dimensiuni, prezente in doua game de echipamente distincte, care acopera cu succes toate cerintele industriei de print la momentul actual. Prima gama cuprinde imprimantele flatbed Spotline UV M2, Spotline UV M6, Spotline UV M8 si Spotline UV M10, iar in cea de a doua gama se incadreaza imprimantele Spotline UV SL2030, Spotline UV SL2512 si printerul hibrid UV flatbed si roll to roll Spotline SL2510.

Imprimanta UV SL-2510

Printer hibrid UV flatbed si roll to roll Spotline SL2510

Directorul General al Z Spot Media, Cristian Dumitru este de parere ca:

Dezvoltarea echipamentelor de printare flatbed UV Spotline a avut la baza o amanuntita analiza a pietei, iar acestea au fost concepute sa raspunda diverselor nevoi din aceasta industrie. Chiar de la configuratiile de baza, aceste printere au un volum foarte mare de lucru, practic putand fi folosite 24 de ore din 24 cu viteze foarte bune. In functie de model si de configuratie pot ajunge sa printeze cu 60 mp/h la calitate fotografica”.

Avantajul major al acestor printere este acela ca pot printa pe materiale rigide si nu numai, printre care se numara: geam, acryl, placi din PVC, material ceramic, panouri de aluminiu,compozit, carton ondulat, foi de aluminiu, metal, lemn, MDF, hartie, hartie ondulata, canvas, piele, tapet, textile, autocolant, plastic si multe altele. Inainte de printare, aceste materiale nu necesita un tratament special.

Sistemul de cerneala a imprimantelor flatbed UV Spotline, in configuratia de baza este de 4 culori (C, M, Y, K). Optional se pot adauga Lc si Lm si sitemul de culoare alb si varnish (lac). Cu ajutorul acestuia din urma se poate face lacuire selectiva sau totala a printului, conferind o rezistenta sporita si un efect vizual deosebit. Rezervorul de cerneala de 1000ml pe fiecare culoare, poate fi reumplut in timpul printarii fara ca imprimanta sa fie intrerupta din lucru. Cerneala este uscata instantaneu cu ajutorul lampilor UV, fara a fi nevoie de fan sau heater.

Rezolutia reala de printare este de 1.440 X 1.440DPI, ceea ce se traduce prin printuri de exceptie la calitate foto. Toate acestea se datoreaza capetelor de printare long life Konica Minolta.

Grosimea materialului ce urmeaza a fi printat este de maxim 100mm (in functie de model). Capul de printare se poate ajusta automat sau manual pentru a putea printa pe asemenea grosimi.

Spre deosebire de printerele ecosolvent sau solvent, imprimantele flatbed UV sunt prietenoase cu mediul inconjurator, au productivitate ridicata, iar printurile rezista minim 2 ani in exterior si minim 10 ani in interior. Cerneala UV nu este toxica si nu emana mirosuri.

Imprimantele flatbed UV Spotline sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media ( vezi aici ), firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare: printere ecosolvent, printere indoor pentru piata grafica si tehnica, scannere, copiatoare si echipamente de finisare A1, A0, B0, digitizare carte veche, echipamente 3D, dar si o gama larga de echipamente pentru productie publicitara . Firma este distribuitor autorizat al Spotline in Romania, asigurand distributie nationala si service. Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP, Epson (printare scanare A1, A0, B0), i2s, Konika Minolta, Atiz (scanere digitizare carte), Rigoli (pliere finisare planse A0), Steinbichler (3D), Scan2CAD (vectorizare), Csoft, etc.

Contactati un consultant Z Spot Media:
Emanuel
emanuel.stoica@zspotmedia.ro
Tel: 0733081192, 0214205093

Pentru mai multe informatii despre produsele Colortrac va rugam sa contactati specialistii firmei la 0214205093 sau office@zspotmedia.ro

Z SPOT MEDIA SRL
Showroom & Office
Adresa: Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Sector 6, Bucuresti, 061334

Tel: 021 420 50 93
http://www.zspotmedia.ro

Comentariile sunt inchise