Cum aleg rochia de cocktail perfecta?

În comparatie cu alte rochii normale, rochiile de cocktail, de obicei, au lungimi mai scurte. Exista ocazii la care este indicat sa porti rochii de cocktail, cum ar fi un bal, o petrecere sau o nunta. Pentru a alege rochia perfecta respecta regulile de mai jos.

rochie de cocktail poate fi purtata la un banchet, o petrecere sau la o nunta

Inainte de toate, alege o culoare si materialul pentru rochia ta. Aceste rochii sunt disponibile în diverse culori, cum ar fi rosu, verde, negru, albastrusi roz. Materiale populare sunt: satin, sifon si matase. Avand atat de multe optiuni, este de preferat sa alegi culoarea si materialul intai decat ca cauti rochia ulterior in fiecare culoare sau material deoarece ai gasi mai greu ceea ce iti doresti.
Lungimea rochiilor de cocktail poate te fi pana la nivelul gleznei sau deasupra genunchiului. Poti alege orice lungime, atâta timp cât arata bine pe tine. Când nu stii ce ti se potriveste poti încerca rochii de cocktail de lungimi diferite, pentru a întelege ce ti se potriveste. Cateodata rochiile scurte de cocktail sunt alegerea perfecta.

Ia forma corpului în considerare in alegerea unei rochii, gaseste un stil care se poate accentua formele tale, dar care poate si ascunde ceea ce nu-ti place. Indiferent de forma corpului pe care o ai, vei gasi o rochie de cocktail perfecta pentru tine.

Gaseste accesoriile potrivite, cum ar fi diamantele, perle sau bijuterii. Daca vrei sa accentuezi bustul, un colier elegant te va ajuta. Întotdeauna trebuie de a alegi accesorii care merg perfect cu rochia ta de cocktail.

Comentariile sunt inchise