Cum alegi pantofii de mireasa

Pantofii pot fi o mare dezamagire pentru o mireasa in ziua nuntii ei. Acestia nu trebuie doar sa fie potriviti cu mireasa, ziua sau rochia, acestia trebuie sa fie suficient de confortabili pentru a fi purtati pe tot parcursul ceremoniei, sedinteti foto si altor formalitati. Cu toate acestea, puteti invata cum sa alegeti perechea potrivita de  pantofi  mireasa iar daca urmati pasii corecti, nu va fi o sarcina dificila.

1. Luati o decizie cu privire la materialul din care este confectionat pantoful

Matase, crep sau satin, sunt alegeri comune, deoarece acestea sunt de multe ori tesaturi de rochie. Cu toate acestea, devierea de la aceste reguli si selectia unui material diferit de rochie poate adauga o nota unica ansamblului general.

2. Alegeti o pereche de pantofi de mireasa pentru a completa rochia

Puteti opta pentru traditie si alege o culoare care se potriveste cu rochia de mireasa. Exista de asemenea optiunea de a alege o nuanta care distrage atentia de la rochia ta, dar se potriveste cu accesoriile, cum ar fi argint sau aur. In plus, un pantof impodobit cu ornamente, cum ar fi perle, margele, paiete si strasuri, vor completa look-ul general.

3. Alege o rochie de mireasa si pantofi confortabili

Nuntile ocupa cel putin o zi intreaga  si cu siguranta o mireasa nu va dori sa sa-si loveasca pantofii cel putin pana la final. Realitatea este ca atunci cand alegi o pereche de pantofi, confortul este cel mai important factor care trebuie sa se ia in considerare, mai mult decat aspectul.  Pantofi cu toc ar trebui sa fie doar o optiune, insa daca vrei sa-i  porti tot timpul, atunci va trebui sa-i cumperi din timp pentru a te obisnui cu ei.

4. Potriveste pantofii cu stilul rochiei si ocazia

Atunci cand alegi o pereche de pantofi pentru nunta, trebuie sa iei in considerare formalitatea nuntii, stilul rochiei si sezonul. De exemplu pantofii si sandalele din satin se potrivesc foarte bine cu o rochie din satin, pe timpul verii. In contrast, o pereche de pantofi simpli din matase bruta ar completa foarte bine o rochie traditionala din matase, in timpul toamnei sau in lunile de iarna.

5.Asigurati-va ca pantofii de nunta pe care ii alegeti se potrivesc cu locul ceremoniei

Tocurile nu sunt deloc potrivite pentru o nunta pe plaja sau pentru trotuare de piatra. Luati in considerare toata calatoria din ziua nuntii, inainte de a lua o hotarare finala in legatura cu pantofii de mireasa.

Comentariile sunt inchise