Cum cresti vizibilitatea unui anunt cu 25% intr-un site de anunturi gratuite

Site-urile de anunturi gratuite au devenit destul de utile si frecventate de cei care au nevoie fie sa vanda diverse lucruri de care nu mai au nevoie, fie sa cumpere la preturi mai mici decat le-ar gasi in magazine. Este o metoda simpla prin care sa castigi niste bani, indiferent daca esti vanzator sau cumparator.

O parte nu la fel de frumoasa este aceea ca mai multe anunturi inseamna pentru un vanzator mai multa competitie, iar acest lucru va trebui sa il determine pe acesta sa isi construiasca un anunt cat mai bun, care sa ii garanteze intr-un fel sau altul ca cineva il va contacta.

Iata cateva idei simple prin care sa te asiguri ca anuntul tau este vazut de un numar suficient de mare de persoane, astfel incat sa poata genera si niste contacte din partea celorlalti.

Un prim lucru pe care il poti lua in calcul in momentul in care construiesti un anunt, este sa reusesti sa construiesti un titlu care sa mentina atentia si sa il faca pe cel interesat sa doreasca sa intre in pagina anuntului si sa citeasca si restul detaliilor. Este destul de important ca in titlu sa incluzi informatii concrete, esentiale despre anuntul tau. Acesta trebuie sa contina cuvintele cheie care definesc de fapt anuntul. Titlul unui anunt nu are de ce sa fie vag  ori spectaculos. Cu cat mai multe informatii concrete, la obiect, cu atat mai multumit va fi cititorul. Titlurile care contin elemente de tipul “Super oferta”, “De neratat”, nu fac decat sa incarce vizual, fara sa fie nimanui de folos.

Un alt lucru destul de important intr-un anunt, este reprezentat de fotografii. Acestea il vor ajuta pe cel care vede anuntul sa descopere rapid daca este ceea ce il intereseaza sau nu. In plus, fotografiile vor adauga un plus de incredere pentru credibilitatea anuntului.

Iata cum, din numai doua modificari destul de mici vei putea sa obtii mai multe vizualizari pentru anuntul tau si dincolo de vizualizari, acestea vor fi mult mai probabil sa se tranforme in cereri primite.

Comentariile sunt inchise