Cum economisim cu ajutorul cupoanelor de reduceri

Trebuie sa va avertizez ca in ceea ce priveste siturile de reduceri terenul este un pic minat, in sensul ca daca nu suntem atenti, putem sa adaugam la lista de cheltuieli si nu sa facem economii.

Regula pentru a face economii este sa avem cu adevarat nevoie de produsul aflat in promotie. Altfel ne putem trezi cu foarte mare usurinta ca am achizitionat un produs care zace pe undeva, prin camara, sau ca am beneficiat de niste servicii pe care in mod normal nu le foloseam.

Eu arunc o privire pe siturile de reduceri atunci cand vrem sa iesim in oras, pentru ca pot gasi cu siguranta un restaurant bun si intr-o locatie convenabila.

Pentru ca se apropie weekendul, am aruncat o privire pe siturile de reduceri romanesti, pentru ca am vrea sa luam masa in oras sambata sau duminica.

Am gasit asa: o oferta de mici cu cartofi prajiti si o bere la 8 lei pe FunDeal, care mi-a facut initial cu ochiul, insa am trecut repede de ea, dat fiind ca incercam sa mancam mai sanatos, iar eu vreau sa si slabesc.

Am mers mai departe catre situl Zumzi, unde am gasit un platou libanez pentru doi la pretul de 35 de lei la Restaurantul Libanez din Mall Vitan. Mallul acesta e foarte aproape de noi, pretul este rezonabil pentru doua persoane, mancarea cam multa, dar putem merge intr-o sambata/duminica la pranz, iar valabilitatea ofertei pana in decembrie (pana atunci poti servi masa la ei). Un alt plus ar fi faptul ca bauturile sunt incluse, deci acesta ar fi costul final al mesei.

Contra ar fi faptul ca la Mall nu e chiar o iesire autentica, insa cum e criza, incercam sa economisim, dar am vrea sa nu ne privam de toate cele, o iau in considerare.

Am mai gasit o oferta pe Adulmec, cu 10 lei de persoana pentru un Meniu Libanez. Nu contine insa bauturile, ceea ce ar mai putea adauga minim 10-15 lei notei de plata. Zona nu este foarte interesanta pentru mine, asa ca am zis pas.

Dar, intrand pe Adulmec, am mai gasit ceva foarte interesant: o tigaie Dry Cooker la promotie, la pretul de doar 59 de lei. Aici trebuie sa fac o paranteza si sa va spun ca soacra mea si-a cumparat tigaia ceva mai demult si e incantata de ea, asa ca si mama si-o doreste tare mult. Eu m-am gandit sa i-o fac cadou de Craciun, insa cand am vazut pretul de 179 lei nu am fost prea incantata. La 59 de lei m-as incadra insa destul de bine in buget si i-as face o surpriza foarte frumoasa.

Intrucat intentionam sa achizitionez produsul chiar fara reducere, se incadreaza pe deplin in ideea mea de economisire cu cupoane.

Voi folositi site-urile de reduceri pentru a cumpara lucruri care va sunt necesare, dar pe care in mod normal nu vi le permiteti?

FinalPrice – Cele mai bune oferte promotionale

Comentariile sunt inchise