Cum inchiriezi o masina online ?

Puteti rezerva simplu si rapid masina dorita de dumneavoastra online . De ce online? Economisi timp si bani! Avantajul inchirierii online consta in gama vasta de optiuni disponibile, fiecare firma avand o oferta mai buna ca cealalta. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati pe internet cuvinte cheie ca “ inchirieri masini “, ” rent-a-car” sau “inchirieri auto” si sa alegeti firma care vi se potriveste.

O data ce ati ales o firma care se ridica la standardele dorite de dumneavoastra , nu lipseste decat sa completati formularul electronic. Un asemenea formular  va va cere sa: alegeti locul ridicarii masinii, data si ora; sa precizati data si ora predarii. De obicei, trebuie precizata vârsta soferului si categoria autoturismului. Puteti alege dintre masinile expuse pe site. Lânga fiecare dintre aceste masini veti gasi descrierea autovehiculului, taxa de închiriere si conditiile de închiriere. Daca doriti puteti cere o oferta trimisa pe adresa de email a dumneavoastra . Lânga masina aleasa apasati butonul rezervare.

La confirmarea rezervarii este indicata controlarea datelor mentionate. Pentru o rezervare cât mai sigura, precizati datele personale. Este foarte important sa cititi si sa fiti de accord cu Conditiile de inchiriere.  Dupa rementionarea adresei de mail, apasati butonul Confirmarea rezervarii.
Ultimul pas este primirea unui mesaj de confirmare a rezervarii pe adresa de mail mentionata , mesaj care trebuie tiparit si aratat la ghiseul de încasari.

Comentariile sunt inchise