Cum postezi un anunt intr-un site de anunturi online

Site-urile de anunturi gratuite online au devenit destul de populare in ultimul timp, tocmai pentru ca din ce in ce mai multi oameni si-au dat seama de importanta si utilitatea acestora. In principal, aceste site-uri te ajuta sa scapi de acele lucruri de care nu mai ai nevoie, intr-un timp destul de scurt. Timpul pe care il petreci postand cateva anunturi pe mai multe site-uri se poate dovedi o alegere buna, in momentul in care iti dai sseama ca poti obtine bani pentru un lucru de care nu mai aveai nevoie si care ar fi continuat sa ocupe spatiul degeaba.

 

Pentru a posta un anunt pe un astfel de site, primul lucru pe care il vei avea de facut este sa cauti pe internet site-uri de anunturi gratuite. Iti vor apare sute de rezultate, de aceea poti face o selectie rapida, tinand cont de propriile criterii (cat de usor este de parcurs, cat de usor este sa adaugi un anunt, in cat timp apare pe site etc). Poate fi o munca destul de obositoare, insa vei vedea ca tot acest efort va fi unul care sa merite acest mic sacrificiu de timp.

 

Intr-un anunt este destul de important texul, care trebuie sa puna la dispozitia cumparatorului informatii cat mai relevante despre ceea ce ai de vanzare, iar acest text trebuie sa fie insotit de imagini. Statistic vorbind, un anunt cu imagini obtine mult mai multe vizualizari decat unul doar cu text. Astfel ca, incearca sa obtii niste fotografii cat mai relevante pentru ceea ce vinzi, astfel incat cumparatoratorului sa-i fie mai usor sa inteleaga despre ce e vorba. In felul acesta, descrierea poate sa fie mai putin abundenta in caractere si te vei putea axa pe alte tipuri de informatii de care cumparatorul ar avea nevoie (nivel de uzura, compatibilitati in diverse contexte etc).

 

Odata ce ai postat anuntul, e bine sa revii la el. Sa verifici daca a fost publicat, numarul de vizualizari, eventual numarul de vizualizari in comparatie cu anunturi asemanatoare, sau din aceeasi categorie, astfel incat sa poti vedea de ce altele au mai mult succes decat al tau. Astfel ca, ai posibilitatea de a edita un anunt deja existent, ori poti publica un anunt nou.

 

Nu este deosebit de dificil sa postezi un anunt pe un site de anunturi gratuite, insa este important sa ii acorzi acestuia suficient de mult timp si atentie astfel incat cei care vad acest anunt sa fie convinsi sa te si contacteze pentru a-l obtine.

 

Comentariile sunt inchise