Cum sa iti alegi cameramanul potrivit pentru nunta?

Cum sa iti alegi cameramanul potrivit pentru nunta?

Un lucru la fel de important ca si fotografiile de nunta este filmarea de la nunta.

Filmarile video se fac de cele mai multe ori cu ajutorul unui cameraman de nunta profesionist, pe care ti-l poate recomanda firma specializata cu care ai decis sa colaborezi.

Localuri in Bucuresti, Restaurante Bucuresti, Ballroom, Evenimente

In cazul in care compania respectiva nu se ocupa si cu acest tip de servicii, poti apela la alte surse (prieteni, membrii ai familiei, cunostinte etc.), carora le poti cere parerea despre persoana cu care au lucrat.

Ce trebuie sa stim pentru a avea cameramanul potrivit pentru nunta noastra?

Pentru a alege un cameraman care va executa lucrarea exact asa cum va doriti iti propun sa incerci sa afli urmatoarele lucruri, inainte de a semna un contract:

  • In primul rand, ar trebui sa afli exact care este stilul lui/ei si daca acesta este sau nu ceea ce iti doresti. Pentru a-ti crea o imagine despre felul in care lucreaza, roaga-l sa iti arate cateva filmari anterioare, dar care totusi sunt recente (atat tehnologia cat si stilul propriu avanseaza si se schimba pe zi ce trece).
  • In al doilea rand, intreaba-l despre experienta pe care o are in acest domeniu; este destul de important sa alegi o persoana care nu se afla la primul astfel de job, pentru a fi sigur/a ca filmarea nuntii va fi perfecta. De asemenea, o persoana cu o experienta mai vasta stie in ce fel ar trebui sa se comporte cu persoanele prezente pentru ca acestia sa se simta confortabil in fata camerei.
  • Un alt lucru, important de stiut, este daca are sau nu un fotograf cu care lucreaza in permanenta. Este preferabil sa existe o relaxie buna intre fotograf si cameraman pentru a putea capta, asa cum se cuvine, momentele importante.
  • Apoi, incearca sa afli cateva detalii despre aparatura pe care o foloseste (atat camera video cat si echipamentul de editare). Nu trebuie neaparat sa intelegi termenii tehnici pe care ti le ofera, este de ajuns sa iti faci o idee despre ceea ce urmeaza sa primesti.
  • Informeaza-te cu privire la luminozitatea de care va avea nevoie pentru a executa o filmare de nunta impecabila. In cazul in care va avea nevoie de foarte multa lumina, iti poate strica acea ambianta specifica, romantica, de nunta pe care ai dorit s-o creezi invitatilor tai (si bineinteles si voua).
  • La sfarsit incearca sa afli cateva detalii cu privire la preturi pentru filmari de nunti. Intreaba-l despre pachetele speciale pe care ti le poate oferi (daca e cazul) si asigura-te ca iti poate promite o camera video de rezerva, pentru a putea continua filmarea nuntii si in cazul in care ceva se intampla cu camera principala.

Pentru mai multe informatii despre Localuri in Bucuresti, Restaurante Bucuresti, Ballroom, Evenimente, Nunta, Botez, Aniversare te invitam sa ne vizitezi.

Comentariile sunt inchise