Cum sa-ti alegi costumul de baie

Este o adevarata provocare alegerea costumului de baie cu care vrei sa faci furori fie pe plaja, fie la piscina, tinand cont de varietatea modelelor si a nuantelor care se gasesc din abundenta in magazinele de profil. Trebuie sa ti seama, totusi, atunci cand doresti sa-ti achizitionezi un costum de baie, de cateva trucuri, care sa-ti mascheze eventualele defecte, dar, in acelasi timp, sa-ti scoata in evidenta si aspectele pe care vrei sa le evidentiezi. Astfel trebuie sa afli ce costum iti este potrivit si sa-ti cumperi modelul care va face ca privirile celor de pe plaja sau de la piscina sa fie atrase de tine.

Daca ai un bust generos, ar trebui sa ai in vedere un costum de baie cu cupe intarite si bretele groase, pentru a avea suportul necesar. Deasemenea, el ar trebui sa fie simplu, fara volane sau aplicatii, pentru a nu atrage atentia, prea mult, asupra bustului, deoarece stim ca aceste aplicatii sau volane, nu fac decat sa imprime mai mult volum zonei pe care se regasesc. Ar fi de preferat costumul intreg, dintr-o singura bucata, si pentru uniformizarea siluetei sa fie de preferinta uni.

Modul de a-ti cumpara costumul de baie, care sa iti puna in valoare atuurile, este foarte usor acum. Ligo.ro, site-ul de vanzare de haine online, iti pune la dispozitie o paleta vasta de modele de costume de baie, cu imprumeuri si nuante diferite. Astfel timpul pe care il vei pierde pentru a-ti achizitiona un costum de baie va fi scurt, iar pretul pe care-l vei achita va fi multumitor.

Comentariile sunt inchise