Cum se joaca Fruit Cocktail ?

Fruit Cocktail este una dintre cele mai apreciate si cunoscute jocuri la aparate online. Jocul nu necesita nicio  strategie, niciun ban si nu genereaza niciun castig. Singurul lucru de care ai nevoie la acest joc este Norocul.

Jocurile la aparate sunt foarte apreciate inca din anul 1887, cand primul joc la aparat a fost construit. El avea pe atunci  cinci simboluri si trebuia sa aliniezi simbolurile pentru a castiga. Datorita succesului avut, de-a lungul timpului au  aparut diferite variatii. Mai mult, jocul a inceput sa genereze si castiguri. Si in prezent jocul are un succes imens. Daca  la inceput au aparut doar cateva variante care puteau fi jucate online, acum sunt zeci de variatii ale jocului online.

Istoria jocului Fruit Cocktail

Jocul Fruit Cocktail avea ca si elemente de joc trei fructe : cireasa,lamaie si capsuna . Pentru a castiga trebuia sa  aliniezi unul dintre fructe. Daca reuseai sa castigi,primeai o guma cu aroma fructului pe care ai reusit sa il aliniezi.

Cum se joaca Fruit Cocktail

Trebuie sa selectezi o linie apasand una dintre liniile care iti apare in joc, sa alegeti miza, apasand “Bet One” sau “Bet  MAX”. Dupa ce ati selectat toate acestea trebuie sa apasati Start. Cand doriti sa va colectati castigul obtinut apasati  butonut “Collect” .Daca ati ramas fara credit,dati un refresh si jocul va va oferi 1000 de credite. Pentru alte informatii  despre joc puteti apasa butonul “Info’ din joc.

Alte variatii cunoscute ale jocului la aparat sunt:  Sizzling Hot, Book of Ra, Dolphin’s Pearl, Dinasty of Ming, Crazy Monkey si the Money Game.

!!! Pentru a juca jocul Fruit Cocktail online nu trebuie sa investiti niciun ban. De asemenea, jocul nu va genera niciun castig !!!

Comentariile sunt inchise