Curs valutar – Preluare curs valutar BNR

  Toata lumea are nevoie de cursul valutar. Indiferent daca au rate de platit la banca intr-o moneda straina,vor sa plece in excursie intr-o tara exotica si trebuie sa cumpere valuta,vor sa investeasca in aur,au nevoie de cursul valutar mediu lunar,vor sa stie cat valoareaza in euro banii din banca folosind un convertor valutar sau pur si simplu vor sa vada un grafic interactiv cu evolutia cursului in moneda dorita: euro, usd, lira sterlina, franc elvetian, etc. pe o perioada data.

  Un raspuns la toate aceste intrebari poate fi gasit folosind site-ul www.curs-valutar-bnr.ro. Acest site poate fi accesat mai rapid folosind adresa scurta www.cvbnr.ro care iti va face redirect catre sectiunea cu convertorul valutar avansat al site-ului.

  Daca ai un site,blog sau un portal e util sa afisezi cursul valutar, eventual cu un convertor valutar. In felul acesta adaugi valoare site-ului tau, vizitatorii nu mai sunt nevoiti sa caute aceaste informatii in alta parte. Cu alte cuvinte iti fidelizezi utilizatorii furnizand informatii utile.

  Daca nu ai cunostinte de programare sau nu ai chef sa programezi un cronjob care sa extraga cursul de la BNR si sa il stocheze in baza de date, o solutie e sa adaugi un widget javascript de preluare curs valutar care sa poata fi customizabil cu culorile,fonturile si dimensiunile din site-ul/blogul tau. Dar mai ales sa iti ofere posibilitatea de alege daca vrei sau nu sa afisezi link catre site-ul sursa.

In curand o sa treaca si Romania la euro (cea mai apropiata data este 2014), dar pana atunci suntem afectati direct de fluctuatiile cursului euro/ron, in special datorita faptului ca majoritatea salariilor sunt in ron si aproape tot ce platim se face raportat la moneda unica europeana.

Comentariile sunt inchise