cursuri de vara pentru tineri

Cursuri de vara de limba engleza pentru tineri: pregatire pentru examene internationale

 

Pentru tinerii care vor sa se familiarizeze cu probele din cadrul examenelor internationale Cambridge, IELTS sau TOEFL iBT, Shakespeare School a pregatit cursuri intensive unde acestia vor invata intr-un stil interactiv si dinamic si vor asimila rapid, chiar din sala de clasa, bucurandu-se in acelasi timp de vacanta!

 

Iar pe tinerii care vor sa isi perfectioneze abilitatile de comunicare si sa prinda curaj in dialogul in limba engleza, profesorul nativ Chris Smeeton ii astepta la clubul de conversatie „English Over a Cup of ICE Tea”. Tinerii care fac primii pasi in invatarea limbii engleze pot participa la cursul de engleza pentru incepatori „English for Young Adults”.

 

Profesorii de la Shakespeare School au experienta de peste 10 ani in pregatirea examenelor internationale, iar cursurile reprezinta o pregatire temeinica pentru ca la finalul acestora tinerii sa poate sustine examenele cu rezultate excelente si fara emotii. Desi acumuleaza foarte multe cunostinte, cursantii nu percep orele ca pe cele de scoala,  pentru ca modulele de vara sunt structurate intr-un mod prietenos si atractiv, care sa le mentina entuziamul si interesul.

 

NOU!      Cei care doresc sa se convinga de metoda de predare Shakespeare School sunt invitati sa se bucure de o  LECTIE GRATUITA! Trebuie doar sa completeze formularul online de AICI si vor fi sunati pentru programare  in cel mai scurt timp!

 

Tinerii pot alege urmatoarele cursuri de vara:

 

Cursurile dureaza trei saptamani si se desfasoara in lunile iulie si august. Modulele sunt intensive, de 27 de ore (3 ore zilnic, de 3 ori pe saptamana), dar lectiile sunt structurate in asa fel incat devin o bucurie si cursantii asimileaza inca din sala de clasa.

Oferta verii: Pentru fiecare prieten pe care il aduc la oricare dintre cursurile de vara Shakespeare School, tinerii vor beneficia de o reducere de 50 RON din costul cursului!

Data limita de inscriere: 1 iunie 2013!

 

 

Comentariile sunt inchise