DCnews va tine la curent cu ultimele noutati!

DCnews este un site de stiri online care doreste sa informeze publicul cu stiri de ultima ora, dintr-o perspectiva critica echilibrata. Aceasta publicatie a fost fondata de doi jurnalisti cunoscuti de opinia publica, Bogdan Chirieac si Razvan Dumitrescu. Cei doi jurnalisti si-au propus sa demareze acest proiect in anul 2010, un an dificil pentru presa din Romania, pe o piata in scadere marcata de disparitia unor titluri importante din zona presei tiparite.

Acestia au explicat motivul demararii acestui proiect in primul editorial al ziarului online, “De Ce News sau de ce ne-am facut ziar când multi trag obloanele”. „Am plecat la drum intr-un moment greu pentru presa, nu numai din cauze economice dar mai ales din motive politice, pentru ca va spun fara sa exagerez, in ultimii douazeci de ani nu am mai trait o perioada cu atâtea presiuni. Cu toate acestea nu vom fi anti X sau pro Y, dar asta nu inseamna ca punem logica in cui si ne facem ca nu vedem unele lucruri, dupa principiul din ce in ce mai des folosit: spune-i omului ce vrea sa auda si nu neaparat adevarul, daca doresti sa-i fi pe plac”, a scris Razvan Dumitrescu.

De ce un site de stiri online?

O data cu evolutia tehnologiei a devenit posibil ca oamenii sa poate citi stirile in timp real de pe telefonul mobil, de pe tableta, sau de la calculatorul personal, putand astfel sa opteze de pe ce dispozitiv pot vizualiza stirile de ultima ora, in ce loc si la ce ora. Dcnews a inteles aceasta dorinta a cititorilor de a putea vizualiza stirile in format electronic.

Ziarul online este, de asemenea, o optiune fantastica pentru cititorii aflati in afara granitelor tarii care doresc sa tina pasul cu noutatile din tara natala si carora le este mai usor sa citeasca stirile online decat sa astepte sa primesca noutatile in forma traditionala.

Dcnews doreste sa prezinte publicului stiri de ultima ora dintr-o perspectiva neutra, fara sa induca cititorilor o anumita opinie asupra faptelor. Intentionam sa informam publicul din Romania, in special cu noutati despre politica, partide, oameni politici si alegeri. Oferim cititorilor posibilitatea de a se abona la fluxul nostru de stiri pentru a fi la curent cu ultimele noutati ce au loc in Romania, dar si la nivel international.

De asemenea, DCnews invita cititorii sa fie la randul lor jurnalisti si sa trimita stiri sau sa anunte oamenii din redactie daca are lor un eveniment important. Daca sunteti martori la un act de coruptie la orice nivel, daca ati observat o nedreptate sau daca ati asistat la evenimente ce considerati ca trebuie facute publice va invitam sa postati mesajul dvs., pe site, la rubrica „Ancheta ta”.

Va invitam pe Dcnews.ro sa aflati de ce se intampla unele lucruri si sa stam cu ochii pe ce fac cei de la putere cu banii nostri pentru ca nu pot ei ascunde câte putem afla noi impreuna cu voi!

Comentariile sunt inchise