De ce sa inchiriezi o masina

Daca ar fi o intrebare, titlul ar primi un raspuns foarte simplu si evident. Pentru ca nu ai una. Altfel spus, nu esti in posesia unui automobil, dar ai nevoie sa te folosesti de el. Daca nu esti in aceasta categorie, inseamna ca te incadrezi in grupul celor care a masina, insa nu sunt dispusi sa o foloseasca din varii motive. Fie intentioneaza sa faca o calatorie pe meleaguri unde terenul este foarte accidentat, fie vor sa impresioneze o domnisoara, insa Dacia de la tata nu este suficient de…impunatoare. Si recurg la servicii rent a car. De exemplu in marile orase, cum este capitala exista o multime de companii de inchirieri auto Bucuresti, foarte avantajoase.

Firmele a caror activitate este cea de inchiriere masini s-au inmultit considerabil in ultimii ani deoarece pe piata romaneasca se simtea nevoia aceasta destul de stringent. Majoritatea companiilor care ofera masini spre inchiriere sunt chiar de incredere (de multe ori clientii nu prea sunt). In general insa, firmele ofera automobile de inchiriat la preturi acceptabile, insa fara a include companiile foarte mari, majoritatea nu va permit sa utilizati masina in afara granitelor (sau daca o fac cer garantii substantiale).

Daca intentionezi sa pleci in vacanta, intereseaza-te din timp care sunt companiile de rent-a-car din zona respectiva si care sunt tarifele percepute pentru o zi de inchiriere. Sunt locuri care merita vizitate indeaproape, plaje ascunse care trebuie descoperite, iar acest lucru nu il poti face deplasandu-te cu mijloacele de transport in comun. Daca ai la dispozitie propria masina, fie ea si inchiriata va veti simti mult mai independent si veti avea toate libertatea de miscare pe care vi-o doriti.

Comentariile sunt inchise