Dependenta din poker

Jocurile de noroc sunt considerate de catre unii oameni ca fiind adevarate vicii de care nu mai poti scapa niciodata, indiferent de cat de multe si puternice sunt terapiile la care apelezi. Deasemenea, jocurile de noroc sunt considerate vicii mai puternice decat cafeaua, tigarile si alcoolul. Aceasta dependenta pentru jocurile de noroc vine de la placerea excesiva pe care o are o anumita persoana atunci cand pariaza pe diferite curse, meciuri de fotbal, atunci cand joaca la ruleta, remi, zaruri, poker si multe altele.
Pokerul este considerat unul dintre cele mai populare jocuri de noroc de pe fata pamantului. Acesta implica foarte mult si gandirea, logica, iar daca reusesti sa va dominati adversarii din punct de vedere psihic, veti avea sanse mari sa castigati. Din poker se pot castiga foarte multi bani, intr-un mod placut si destul de usor daca norocul este de partea dumneavoastra si acest lucru contribuie la popularitatea jocului. Insa asa cum banii sunt castigati usor, banii pot fi pierduti la fel de usor.

In cazul jocului de poker pe bani, o victorie impotriva adversarilor cu care jucati nu va aduce doar bani. Aceasta victorie va aduce si o placere care nu poate fi comparata cu nimic altceva, iar daca nu reusit sa va controlati emotiile, castigul se va razbuna cu siguranta pe dumneavoastra. Daca cedati psihic intr-un joc de poker, adversarii vor observa acest lucru, iar dumneavoastra nu veti evita sa plusati, chiar si atunci cand nu este cazul. Acest lucru poate fi benefic uneori, dar de cele mai multe ori, puteti pierde, insa acest lucru depinde si de adversari. Dependentii de poker, in cazul in care pierd anumite sume de bani intr-un astfel de joc, vor vrea intotdeauna sa introduca in joc tot ce au, posibil casa, masina, bijuterii si alte bunuri valorice, cu scopul de a recupera ceea ce au pierdut, iar de foarte multe ori se intampla sa piarda totul.Jocurile de poker sunt considerate si jocuri psihologice, deoarece trebuie sa stiti cand sa renuntati. Daca astazi norocul este cu dumneavoastra, maine sau in orice alt moment se poate intoarce impotriva dvs.

Site-uri utile de poker: www.pokeronlineromania.net !

Comentariile sunt inchise