Despre Ferestrele Termopan

Ferestrele PVC au o serie de avantaje care nu pot fi negate si care le face mult mai dezirabile decat ferestrele clasice. In principal acestea sunt alese pentru modul etans de inchidere care reduce semnificativ cantitatea de caldura care se pierde prin intermediul ferestrelor. Dupa cum se arata in unele studii, mai bine de 40% din cantitatea de caldura care se pierde dintr-o incapere se realizeaza pe spatiul ferestrelor. Prin intermediul ferestrelor termopan din PVC, cantitate de caldura care se pierde se reduce semnificativ. Pe FarEst.ro puteti gasi o oferta foarte variata de astfel de produse.

Daca va numarati printre cei care doresc sa instaleze ferestre PVC, trebuie sa stiti ca avantajele sunt multiple. Printre ele se numara si faptul ca ferestrele termopan au o durata mult mai mare de viata. Ele au o etanseitate perfecta, atat la apa, cat si la vant si rezista foarte bine la schimbarile de temperatura, cat si la interperii. Se estimeaza ca durata de functionare a unor astfel de ferestre este de peste 50 de ani.

De asemenea, ferestrele termopan sunt foarte simplu de intretinut, se spala foarte simplu, nefiind nevoie sa fie vopsite si de asemenea nici nu ruginesc. Pentru a-si pastra aspetul frumos, tot ceea ce este nevoie sa faceti este sa le spalati cu o solutie cu apa si sapun lichid. De asemenea, in ceea ce priveste ferestrele termopan acestea nu se umfla si prin intermediul lor este evitat fenomenul de condens.

Un alt avantaj al ferestrelor termopan este faptul ca acestea ne ofera protectie antiefractie mai buna decat ferestrele normale, dar confera si o izolatie fonica superioara. Deci avantajul decurge din faptul ca din momentul in care ai montat ferestre termopan, scad cheltuielile cu incalzirea in mod considerabil.

Cel mai mare avantaj al ferestrelor termopan este faptul ca acestea sunt foarte estetice. Ferestrele termopan vin intr-o multitudine de forme si de culori, care se pot adapta fiecarui tip de asa si de design. De asemenea, montajul lor este destul de facil, insa trebuie sa apelati la specialisti pentru acest lucru.

Comentariile sunt inchise