Despre kiturile de reincarcari cartuse

Suntem in secolul 21 si stim cu totii un lucru sigur, si mai exact ca suntem invadati de oferte comerciale, de chilipiruri, de produse care ne trebuie sau nu. Cumparatorul din ziua de azi este in continua cautare de preturi mici, oferte atractive si chiar sa economiseasca si sa refoloseasca lucruri pe care in trecut le folosea doar o singura data. Si este adevarat, unele produse chiar merg refolosite. Si aici vorbim despre cartusele de imprimanta, cu toate ca producatorii de consumabile de imprimante refuza sa inteleaga si sa accepte faptul ca aceste consumabile se pot refolosi apeland la servicii de reumpleri cartuse , sau chiar facand acest lucru chiar la noi acasa.
Exista cateva metode de a economisi bani din consumabilele imprimantelor, multe dintre ele nefiind cunoscute decat daca lucram in domeniu si ne lovim zilnic de aceasta problema, sau daca avem o oarecare pasiune pentru tehnologia din ziua de azi.
Multa lume, atunci cand li se termina cartusul, il arunca la gunoi si se gandeste sa cumpere altul nou, si asta este de departe cea mai costisitoare varianta, tinand cont ca exista pe piata toate materialele necesare reumplerii si refolosirii acestor consumabile. Fie ca este vorba de cartuse cu cerneala, fie ca sunt cu toner, marea majoritate a consumabilelor se pot reincarca chiar cu niste costuri foarte mici. Inca de la inceputul aparitiei firmelor de reincarcari cartuse, producatorii au descurajat acest lucru, spunand ca aceste tip de remanufacturare poate dauna imprimantelor, descurajand consumatorii ca acele cartuse, fie vor curge in imprimanta, fie vor defecta mecanismul imprimantelor, sau va printa la o calitate mai scazuta. Nimic mai fals. Daca reumplerea este facuta corect, nimic rau nu se poate intampla, nici asupra imprimantei, nici asupra cartuselor. O scurta cautare pe internet, ne poate oferi tot ce ne trebuie pt a recicla aceste cartuse. Putem gasi chiar si piese de schimb pentru cartusele care dupa mai multe reincarcari se deterioreaza si apar semne de uzura pe anumite componente cum ar fi cilindri optici, lamele de curatare, role magnetice, chipuri si multe altele.
Pierderile pe care ei le au din vanzarea de consumabile noi, ii fac sa demareze campanii prin care nu vor decat sa descurajeze clientii sa practice genul acesta de servicii, spunandu-le ca vor pierde garantia. Consumabilele NU deterioreaza imprimanta si va exista diferente la printare, atat timp cat reumplerea a fost facuta cum trebuie. Firmele care fac acest lucru sau vand kituri de refill garanteaza acest lucru, si daca cumva calitatea nu corespunde cerintelor, puteti oricand reveni la varianta de consumabile noi, scumpe, de capacitati mici, si care nu fac decat sa la polueze atunci cand se termina.
Kituri de refill de piata vin cu toate instructiunile de folosire, cu o seringa pentru reumplere, manusi de protectie, cerneala neagra sau color, asta in cazul in care detineti o imprimanta cu cartuse inkjet. Iar in cazul in care aveti o imprimanta laserjet praful (tonerul) vine dozat in flacoane sigilate si contine gramajul necesar pentru o reumplere. Chiar si asa daca nu doriti sa va murdariti pe maini facand asa ceva, puteti oricand apela la o firma care face reincarcare cartuse. Mai ales daca sunteti consumator mare de asa ceva si aveti mult de printat zilnic diferenta se va simti in buzunarul dvs.

Comentariile sunt inchise