Digi Sport live online

De cativa ani majoritatea meciurilor importante din Liga 1 sunt transmise de postul Digi Sport, dar de curand a aparut posibilitatea de a vedea meciurile pe digi sport live online. Faptul ca doar abonatii Digi Tv au acces la multe din meciurile de fotbal din Romania este un mare dezavantaj pentru iubitorii de fotbal din Romania deoarece cei ce au acces la acest post de televiziune sunt destui de putini. Este pacat, deoarece toata lumea ar trebui sa se poata bucura de fotbalul din campionatul nostru, asa cum e el.

Din fericire, exista tot mai multe site-uri unde se poate vedea digi sport live online. Aceste site-uri folosesc de obicei un stream de tip Sopcast pentru a transmite digi sport live online tuturor iubitorilor de fotbal care nu sunt abonati Digi TV si astfel nu pot beneficia de mult doritele meciuri. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu sistemul prin care este transmis digi sport live online, voi face un sumar cu ce trebuie facute pentru a vedea meciuri live pe net. Inainte de toate, instalati pluginul Sopcast (il gasiti cu un simplu search pe Google). Dupa ce l-ati instalat, aveti doua posibilitati: 1. Folositi browserul Internet Explorer integrat in Windows, versiunea de Internet Explorer nu trebuie sa fie mai mica de 6! A doua varianta ar fi sa utilizati unul din browserele Firefox sau Opera cu mentiunea ca trebuie sa instalati un plugin aditional numit IE Tab. De asemenea, transmisiunile de fotbal live nu sunt functionale fara programul Media Player care este si el integrat in toate versiunile de Windows. Daca, dupa acesti pasi, streamul tot nu functioneaza, dati un restart si incercati din nou. In 90% din cazuri asta rezolva problema.

Data viitoare cand nu vreti sa ratati un meci de fotbal transmis live pe Digi Sport, veti sti ce trebuie sa faceti pentru a vedea meciul live pe internet pe unul din site-urile care transmite digi sport live online printr-un stream sopcast.

Comentariile sunt inchise