Directoare web ca necesitate pentru SEO

La nivel mondial directoare web sunt cataloage de active pe internet, specializata in clasificarea si clasificarea de site-uri, impartite in clase si subcategorii pentru a acoperi toate sau o parte din interesele vizitatorilor.

Directoare web sunt una dintre cele mai eficiente mijloace de constructii de conectare. Pentru a ajunge la locurile de top in Google, site-ul dvs. are nevoie de la fel de numeroase conexiuni de ea. Aceste conexiuni pot fi primit de la nivel propunere directorul World Wide Web lume.Larga la nivel Propunerea director web din intreaga lume lume obtine link-uri de valoare, care sunt practic durata de viata are de usor de inregistrare. Majoritatea conexiunilor de luat dintr-o carte world wide web sau propunerea de directii sunt dofollow (page rank miscare), este de asemenea foarte important.

Totodata inscrierea in directoare este o metoda buna de a gasi parteneri de afaceri, prin inscrieri, site-ul va fi listat intr-o anumita categorie din directorul web cu descriere si date de contact.

Inscrierea in directoare web trebuie facuta manual. Daca veti folosi programe automate sau semi-automate riscati ca site-ul sa nu fie inscris corect respectiv ca site-ul sa nu fie aprobat/afisat in directoarele web. Selectati cu atentie directoarele web in care faceti inscrierea, nu recomandam inscrierea in directoare web ce solicita link reciproc sau postari de iconite, bannere .. etc. deoarece nu este eficienta, ba chiar poate afecta page rank-ul site-ului inscris.

Exista numeroase ipoteze nejustificate in ceea ce priveste termenul de “ideal” pentru a crea o inscrierea in directoare web, dar adevarul trebuie spus ca nu este cu siguranta nici o informatie oficiala sau exacte o astfel de activitate. Practic, daca va alaturati un site cu o zi 200 de directoare web de validare si site-ul de afisare sau link-ul de indexare a trimis direct la site-ul inregistrat, de obicei, dureaza intre 2 zile si 4-5 saptamani, astfel incat site-uri link-ul obtinut in timpul site-ul de luni. In concluzie inregistra manual corect, Google va penaliza site-ul dumneavoastra.
Directoarele web asemanatoare cu ferme sau link-uri pot fi sanctionate de catre Google.

Pentru site-urile romanesti recomandam atat inscrierea in directoare web romanesti ce sunt mai relevante datorita extensiei domeniului “.ro” cat si inscrierea in directoare web straine in urma careia veti obtine link-uri mult mai puternice din partea unor site-uri cu vechime si page rank foarte mare.

Puteti apela la serviciile de inscriere in directoare web realizate de www.promodesk.ro

Comentariile sunt inchise