Eficienta aloe vera in tratamentele pielii

Daca folositi deja diverse creme pe baza de aloe vera si vreti sa cunoasteti toate beficiile pe care aloe vera vi le poate aduce, puteti citi in continuare acest articol. In cele din urma, parcurgand acest articol, daca nu le folositi deja, poate va veti decide sa le folositi.

Aloe vera a inceput sa fie in centrul atentiei mai multor studii clinice, pentru a surprinde implicatiile potentiale rezultate din consumul de aloe vera. Mai multe studii au aratat ca aloe vera poseda proprietati eficiente in tratarea unei vaste pleiade de afectiuni ale pielii, probleme ale scalpului si pielii, avand si numeroase intrebuintari cosmetice. Are o eficienta deosebita in ceea ce priveste combaterea efectelor negative provocate de catre infectiile ale pielii, arsuri, rani de diverse tipusi, chisturi, etc… Un alt mare avantaj este posibilitatea folosirii gelului de aloe vera de catre orice persoana, chiar si de catre persoanele cu piele sensibila sau uscata.

  • Aloe vera este cea mai buna solutie naturala pentru hidratarea pielii, fiind la baza mai multor crème hidratante eficiente. Pentru doamne este ideal a se folosi o crema hidratante pe baza de aloe vera inainte de machiere pentru a e evita uscarea pielii. Barbatii nu sunt nici ei uitati, aloe vera fiind folosita pentru vindecarea rapida a pielii dupa ras. Un after-shave pe baza de aloe vera este mai mult decat indicat pentru barbati
  • Aloe vera este ideala pentru tratarea acneei, pentru proprietatile sale antimicrobiene si antiinflamatorii, care in plus nu vor lasa nicio posibilitate de formare a cicatricilor. Aici puteti folosi cu cea mai mare incredere Aloe First, produsul promovat de catre noi.
  • Imbatranirea pielii este ameliorata pe cat posibil de folosirea zilnica a produselor pe baza de aloe vera. Aparitia ridurilor este incetinita de catre aloe vera pentru ca aceasta stimuleaza organismul sa produca colagen, datorita abundentei de vitamina E si C regasita in interiorul acestei plante.
  • Vergeturile sunt si ele ameliorate prin aplicarea de crème pe baza de aloe vera, ajutand la vindecarea ranilor provocate de vergeturi.
  • Ar fi mult mai indicat sa preveniti aparitia si instalarea arsurilor solare, dar daca totusi n-ati facut-o, aloe vera este si in acest caz un prieten de nadejde.

Aloe First, unul dintre cele mai cunosute, cerute si apreciate produse din oferta Forever Living Products va sta la dispozitie inca din anul infiintarii Forever Living Products Romania, anume 1999. Aloe First este un produs ce poseda calitatile plantei aloe vera, alaturi de extracte de plante medicinale, impreuna formand un produs cunoscut ca o trusa de prim-ajutor naturala si la indemana oricui.

Comentariile sunt inchise