Eforie Nord destinatie de vacanta

Eforie Nord destinatia de vacanta pentru multi romani an de an in sezonul estival este situata la 14 km de Constanta mai exact Marea Neagra si Lacul Techerghiol. Statiunea a fost construita in 1894 tot atunci sa a infiintat aici si un sanatoriu balneoclimateric. Ca marime Eforie Nord ocupa locul doi printre statiunile litoralului romanesc.

Turistii nu vin numai pentru relaxare si distractie ci si pentru tratamentele pe baza naturala.Plaja se intinde pe o distanta de 3 km si lata pana la 100 metri. Faleza inalta de 25 de metri face legatura cu plaja prin scari, oferindule turistilor o priveliste splendida spere mare. Daca decideti sa veniti cu copiii pe litoral Eforie Nord este alegerea perfecta, frecvent se organizeaza spectacole pentru cei mici. Multitudinea de pensiuni, hoteluri, vile si case de vacanta pot pune la dispozitie camere pentru 19000 de turisti.

Ca infrastructura, piscinele cu pentru activitati nautice, terenurile de sport, cinematograful si parcul de distractie sunt doar cateva care stau la dispozitia turistilor pentru ca acestia sa se bucure din plin de vacanta. Eforie Nord ramane si azi una din cele mai vizitate statiuni de pe litoralul romanesc in special de familisti care vor sa scape de agitatia din oras. Statiunea detine peste 30 de spatii verzi impadurite. Vesti bune pentru cei ibitori de soare Eforine Nord are clima mediteraneana adica veri foarte calduroase, temperatura medie fiind de 25 de grade celsius.

Comentariile sunt inchise