Energie pentru masina ta !

Cu totii stim cat de neplacut este sa ramanem blocati cu masina, departe de casa, riscand ratarea unor intalniri importante. Cunoastem deseori frustrarea ca dimineata, la prima ora sau cand deja suntem in intarziere, incercand sa mergem la munca, masina sa nu ne porneasca. De cele mai multe ori, mai ales in sezonul rece, acest lucru este, dupa cum bine stim, datorat problemelor cu acumulatorul auto.

O componenta usor de schimbat, extrem de facil de achizitionat, poate sa ne cauzeze asemenea mari neplaceri – e vorba de banalele baterii auto. Pentru a evita asemenea cazuri, E-acumulatori.ro vine in sprijinul nostru printr-o gama diversificata de acumulatori pentru autoturisme, autocamione si pentru motociclete, disponibili direct de pe site. Sunt prezente marci precum Varta, Bosch, Rombat, dar si Exide, Fulmen, Zap.

Bateriile sunt grupate pe categorii, de la sub 50 Ah, pana la peste  100 Ah.

Iar daca sunteti pasionati de domeniul auto si va place sa lucrati singur la masina dumneavoastra, pe site se mai gasesc si aparate precum: startere si incarcatoare auto, moto, ATV; cabluri; alte tipuri de piese auto originale si after market; surse alimentare auto.

Alte atuu-uri ale e-acumulatori.ro sunt – posibilitatea de a comanda produsele in 3 moduri diferite, cu livrarea rapida; toate produsele de aici sunt noi, aduse pe canale oficiale de distributie cu garantie reala; aveti posibilitatea de a gasi cu exactitate produsele pe care le cautati folosind un Identificator de baterii (in functie de producator, dispozitiv, model).

Pe langa produsele amintite anterior (baterii auto), aici mai gasiti lanterne led, incarcatoare, baterii si acumulatori AA, AAA, R6, marca Eneloop, Varta, Bosch, Apple, Maha, Powerex, Hama, Duracell, Panasonic, Energizer, Maglite, Sony, Sanyo.

Profita acum de gama diversificata de baterii, acumulatori, de promotiile luni, accesand e-acumulatori.ro – locul care iti aduce din nou energia de care au nevoie aparatele si motoarele din jurul tau.

Comentariile sunt inchise