Evenimente si regate cu Nautica Magazine

La inceput de vara incep sa isi deschida portile cele mai mari evenimente, regate si expozitii barci! Este perioada din an in care putem simti adrenalina intr-o regata Romania, intr-un salon nautic din tara sau vreun salon nautic Bucuresti! Este perioada in care numarul de evenimente si regate creste in fiecare saptamana, iar pasionatii stau cu sufletele in timp ce-si sustin castigatorii. Dupa ce ne-am indeletnicit in primavara cu evenimente, regate internationale si celebrul salon nautic Bucuresti, acum ne bucuram de evenimente si expozitii de ambarcatiuni in cadrul „Romanian Boat Show” 2013! Unul dintre acele evenimente care fac furori atat printre pasionatii de regate, cat de vizitatorii care adora sa descopere fiecare salon nautic din tara sau fiecare salon nautic Bucuresti.

Luna aceasta este plina de evenimente acvatice! Mai mult, este inceputul sezonului de regate si competitii maritime nationale si internationale, care strand laolalta mii sau poate sute de mii de pasionati! Unul dintre noile evenimente care si-a deschis portile publicului larg este „Romanian Boat Show” 2013, care se desfasoara in perioada 22-26 mai 2013. in cadrul expozitiei pasionatii vor putea obtine informatii privind urmatoarele regate si evenimente ce isi vor face simtite prezenta pe piata sporturilor nautice, vor afla datele de organizare a fiecarui salon nautic din tara si de peste hotare si vor putea admira si achizitiona ambarcatiuni precum yachturi, salupe si diferite accesorii necesare navigatiei. Este un eveniment de anvergura, care depaseste maretia fostelor evenimente de pe piata romaneasca precum salon nautic Bucuresti.

Regate si evenimente

Spunem asta pentru ca expozitia „Romanian Boat Show” se intinde pe nu mai putin de 1.600 de mile marine, iar ambarcatiunile prezentate aici te fac sa visezi la regate si evenimente nautice de calibru inalt. Iar pasionatii asta cauta! Noi, echipa NauticaMagazine, o stim din propria experienta! Ne aflam la toate evenimentele de acest gen, intram in atmosfera celor mai competitive regate, ne bucuram de fiecare salon nautic, inclusiv de salon nautic Bucuresti, unde am descoperit oferte avantajoase la achizitionarea de ambarcatiuni si evenimente atractive pentru pasionati. Astfel, asteptam cu nerabdare urmaroarea regata Romania, care va avea loc pe la mijlocul verii!

Pana atunci, ne vom face simtita prezenta la evenimente si regate importante autohtone si va vom tine la curent cu toate informatiile despre evenimente si regate de anvergura mondiala. Vom fi prezenti la „Romanian Boat Show” 2013 si va vom informa intru-totul despre evenimente, regate, regata Romania si datele lor de aparitie. In 2013 va fi un sezon plin de evenimente nautice si regate, pe care noi, cei de la NauticaMagazine.ro, le vom promova si vi le vom prezenta din dorinta de a trezi spiritul aventurier al romanilor, carora le place natura. Va asteptam alaturi de intreaga echipa NauticaMagazine la fiecare regata Romania, la evenimente si chiar la regate mici, pentru a promova si invia spiritul liber al romanilor de pretutundeni.

Comentariile sunt inchise