Exista viata dupa noua actualizare de algoritm de la Google?

Nu cred ca sunt un geniu (nimeni nu este, chiar si cei care afirma asta) atunci când se aduce vorba de optimizare seo, dar încet am început sa inteleg noul algoritm de la Google denumit si Panda, cu acest nou aloritm, motorul de cautare a introdus un nou sistem folosit pentru a gasi pozitia în rezultatele cautarilor.
Deci, cu introducerea a acestui nou algoritm Panda, daca se doreste sa mentina sau sa îmbunatateasca topul site-ul Web sau al un blog, trebuie sa se stie si sa tina cont de noile reguli introduse, care sunt nimic mai destul de mult decât criteriile de bunastare aplicate de catre search engine , cu scopul de a pune la dispozitia utilizatorilor o cautare buna, rapida si de calitate.
Pentru a realizeaza sistemul sau de cautare destul mai benefic Google, vrea sa se bazeze pe calitatea continutului si a PageRank-ului dar a introdus si alte criterii de algoritm în Panda iata in cele ce urmeaza o serie lucruri de tin de o optimizare website si optimizare seo mult mai buna si eficienta:

  • – scrierea, gramatica si ortografia corecta
  • – continutul duplicat este puternic penalizat mult mai mult decât înainte
  • – penalizarea site-urilor care se bazeaza doar de publicitate si au prea multe bannere
  • – un mai mare control primind optimizarea codului a titlurilor, metatags ..
  • – Feedback-ul utilizatorilor – Google analizeaza timpul urmarit pe site-ul, numarul de vizualizari de pagini, ratele de conversie, si tot asa inainte .. pentru a clasificarea implicarea si satisfactia vizitatorilor
  • – scris “proaspat”, prioritatea este acordata continutului nou si proaspat

Deci, în rezumat, motorul de cautare vrea sa ajute oameni care cauta pe internet si doresc sa gaseasca rezultatele in site cu continut de înalta calitate, scrise in mod corect si fara prea multa publicitate.
Dar pentru a nu va lasa timorati de acest nou update sau de altele ce ce vor veni puteti apela la cei care se fac din optimizare site si optimizare seo o pasiune.
Noi punem la dispozitia clientilor seo si servicii seo, deci cam stim cum care e treaba cu motoarele de cautare si aceste noi animalute Panda, Pinguin…. toate sunt la fel, pun accent pe calitate dar uneori aceasta nu este suficient si cineva trebuie sa intervina, daca ar fi sa ne luam dupa sfaturile celor de la Google nu ar trebui decat sa punem scris fresh si gata site-ul va se va promova singur dar nu se intampla asa, chiar deloc, vin din urma alti care beneficiaza de optimizare seo din plin. Dece nu ai face si tu asa?

Comentariile sunt inchise