Exod din Bucuresti catre Sibiu ? Care sunt cauzele.

In ultimul timp am observat un exod din Bucuresti catre Sibiu, poate nu este doar catre Sibiu, dar eu in Sibiu locuiesc si detin o Agentie Imobiliara. Pricipalele motive enumerate de diversii clienti din capitala care doresc sa se mute definitiv la Sibiu sunt diverse. O sa enumar cateva mai importante din punctul meu de vedere.
Dupa un singur calcul clientii spun ca pentru a ajunge la serviciu in Bucuresti faci in medie 2 ore dus, 2 ore intors, la Sibiu maxim 30 min. ajungi in orice parte a Orasului. Deci castigi zilnic 3 ore de a simti ca traiesti. Salariile mai mari in capitatala nu conteaza prea mult deoarece chiria, sau pretul la apartamente in Sibiu este mai scazuta, rezulta aceeasi suma de bani din salariu dupa ce platesti chiria sau rata la banca pt apartament.
Alte motive: calitatea ridicata a oamenilor, a vecinilor; calitatea de viata, aerul mai curat, mai aproape de munte; stres mai putin…..
Alti clienti pe langa cei enumerati mai sus au ales si din motivul financiar: prin mutarea la Sibiu, se vinde apartamentul din Bucuresti si se cupara unul la Sibiu si ramane o diferenta de bani consistenta. Oferta de apartamente noi in Sibiu este de invidiat: apartamente 2 camere la cheie de la 23500 euro si 3 camere la cheie de la 37500 euro, vezi www.panoramicgardens.ro.

Robert Iordache

Comentariile sunt inchise