Explora Europa alaturi de harta-europei.ro

Desi civilizatia nu s-a nascut aici, Europa este un continent cu o mostenire culturala bogata, gazda a multe dintre cele mai frumoase orase ale lumii, orase pline de incarcatura istorica, cu o arhitectura extraordinara si arta de calitate. Si pentru ca Europa nu inseamna orase, o calatorie pe Batranul continent inseamna si peisaje uimitoare, de ses, munte sau de la mare, o experienta de neuitat pentru orice turist. Harta europei va pune la dispozitie cele mai complete harti dhae care aveti nevoie intr-o calatorie europeana, o calatorie cu atat mai usor de facut cu cat, de la aderarea Romaniei la UE, nu mai aveti nevoie de pasaport sau alte acte oficiale, un continent care datorita monedei unice Euro este usor de strabatut fara alte complicatii generate de cursurile de schimb valutar.

Nimic mai simplu de a calatori in Europa decat cu masina personala sau cu autocarul. Cat priveste masina, permisul de conducere emis in Romania este valabil in toata zona euro, la fel si politele de asigurare auto. Harti ale autostrazilor si drumurilor europene puteti gasi oricand pe harta europei, la fel si alte informatii importante legate de ruta aleasa pentru calatoria europeana.

Daca in schimb criza si-a lasat amprenta asupra bugetului, Europa poate fi strabatuta oricand si cu ajutorul trenurilor, probabil unul dintre cele mai romantice si confortabile moduri de a calatori, atat ca atmosfera, viteza cat si in ceea ce priveste raportul calitate/pret. Incercati oricand liniile feroviare din Europa de Vest pentru a uita definitiv de disconfortul creat de calatoriile cu trenul din Romania si admirati in acelasi timp peisaje unice si pline de culoare.

Indeplineste-ti dorintele alaturi de www.harta-europei.ro si alege de sarbatori, in concedii sau chiar numai pentru weekenduri, o calatorie europeana.

Comentariile sunt inchise