Extensiile si imaginea feminitatii

Din pacate sau nu, astazi, cea mai apreciata este imaginea unei femei si nu intelectul. Asa, multe dintre cele care apartin acestei categorii, pot avea sanse la o angajare mai rapida, la aprecierea celor din jur, la un mod de viata mai simplu, fara griji (pana la un anumit punct, desigur!). Suntem oameni, nu trebuie sa judecam dupa aparente, insa chiar asta facem! Sa recunoastem: frumusetea primeaza, este placuta de societate, de un posibil angajator, chiar si de familie sau prieteni. Superficialitate sau nu, aceasta e realitatea secolului XXI si nici nu a incercat nimeni s-o schimbe in vreun fel, cei mai multi o promoveaza prin orice cai!

Sa ne gandim acum ce atrage cel mai mult privirile la o femeie? Formele, chipul, calitatile, cel mai mult, ingrijirea personala si personalitatea. Unul dintre atuurile acesteia este si parul. Da, ati auzit bine: parul.  Nu ati observat ca este oglinda unei igiene firesti tipice feminine, a propriului stil, mai rebel sau dimpotriva, cuminte si a felului de a fi? Despre aceste detalii fine vorbim atunci cand un barbat isi ocheste perechea. Nu va aprecia nimeni un par neingrijit, nepieptanat, ravasit sau, in cel mai rau caz, murdar, nespalat.

Cele mai apreciate metode de ingrijire si infrumusetare a parului sunt extensii par. In ultimii cativa ani, extensiile s-au diversificat, fiind posibila chiar si comandarea online. Nu va este prea cunoscut subiectul? Sa ne lamurim. Extensiile sunt aditii pentru par, care se pot monta destul de simplu si nu necesita prea mult timp. Pot schimba lungimea, volumul si nuanta parului. Au un efect spectaculos, comparativ cu parul pe care il aveati inainte. Necesita cateva tratamente speciale pentru mentinerea stralucirii si a sanatatii firului de par, insa nimic ce nu poate fi realizat. Extensii clip-on sunt astazi in top. De ce? Datorita proprietatii de a fi aplicate sau indepartate ori de cate ori aveti nevoie, fara a fi cazul sa mergeti la salon sau sa apelati la un specialist in domeniu. Au in constructia lor niste clips-uri care pot fi folosite cu usurinta.

Deci, mult spor in cautarea celei mai bune solutii pentru parul dumneavoastra!

Comentariile sunt inchise