Fiat Bravo-totul despre

fiat bravoNoul Fiat Bravo a intrat pe piata de putin timp si deja se poate considera un inamic al Wolkswagenului Golf care a fost ani de-a randul regele pe piata masinilor de acest tip. Constructorii de la Fiat merita tot respectul pentru munca lor de calitate si pentru aceste piese auto fiat care au crescut performanta masinei considerabil. Pentru prima data dupa cativa ani iti vei pune intrebarea: Sa-mi iau Golf sau bravo?

In urmatoarele randuri voi prezenta cateva aspecte care va vor convinge sa alegeti aceasta masina. Comfortul este sporit deoarece constructorii au adaugat accesorii suplimentare care te ajuta sa manevrezi masina mai usor. Insa constructorii s-au axat doar pe confortul soferului si pasagerului de langa el. Confortul nu mai este atat de accesibil si in spate pentru ca acoperisul este construit la o inaltime mai mica decat cea normala si asta ii deranjeaza pe pasageri deoarece se pot lovi cu capul de acoperis.

Ne-am obisnuit sa credem ca fiaturile sunt cele mai lenese masini din lume. Si este adevarat acest lucru. Insa Fiat Bravo iasa din aceasta categorie pentru ca performantele masinii sunt destul de impresionante. Dar totusi este un Fiat si nu trece de 164 de cai putere. Poti alege insa intre un motor mai mic de 1.6 sau unul mai mare de 2.0. Desi pare putin in comparatie cu alte masini dar aceasta masina are ceva special. Manevrabilitatea si agilitatea o fac mai spaeciala.

Putem spune ca masina este cool. Insa aici este intrecuta peste masura de W Golf care este mai impresionanta din acest punct de vedere. Fiat Bravo pare a fi o masina la locul ei pentru ca a trecut de standardele slabe pe care le aveau celelate masini Fiat. Poate din acest motiv masina este apreciata de cumparatori.

Singurul lucru care este mult mai prost fata de masinile competitorilor de la Ford si Wolkswagen este portbagajul care este prea mic pentru a multumii un potential cumparator. In concluzie putem spune ca masina nu este un practica. Impresionant este ca masina a depasit standardele la care se asteptau unii si ca pretul masinii a ramas acelasi desi mecanicii au folosit piese Fiat mult mai performante decat in masina precedenta.

Comentariile sunt inchise