Flacara Olimpica va poposi in statiunea Predeal incepand cu 10 februarie

Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) va incepe in data de 17 februarie si va avea loc in judetul Brasov. La acest eveniment vor participa peste 900 de concurenti iar competitiile se vor desfasura in Brasov, Poiana Brasov, Predeal, Rasnov si Cheile Gradistei . Evenimentul va lua sfarsit in data de 22 februarie 2013. FOTE este cea mai mare competitie organizata vreodata in tara noastra. Odata cu desfasurarea Festivalului Olimpic al Tineretului European statiunile din Judetul Brasov se vor umple din nou pana la refuz de turistii, in special statiunea Predeal.

In cazul in care ti-ai facut planuri si doresti sa iei parte la acest eveniment important desfasurat in statiunile montane va trebui sa iti rezervi cat mai repede locul de cazare Predeal daca nu ai facut asta deja. De ce? Pentru ca, cu siguranta nu vei mai gasi locuri libere daca astepti pana in ultimul moment sau in cazul in care vei gasi ceva , posibilitatea sa nu fie pe placul tau este una destul de mare. Tarifele de cazare au scazut fata de lunile ianuarie si decembrie insa , probabil din cauza evenimentului care va avea loc in zona cu siguranta tarifele vor creste in acea saptamana. Pe site-urile de specialitate, unitatile de cazare afiseaza tarife incepand si de la 80 lei/noapte/camera si variaza in functie de clasificarea acestora si de facilitatile oferite clientilor sai.

Daca ai posibilitatea sa lipsesti pentru cateva zile, acest eveniment poate fi o frumoasa experienta. In afara de faptul ca vei putea practica sporturi de iarna si vei respira aerul curat de munte vei mai avea posibilitatea si sa fii spectator la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Vremea rece care nu vrea nicum sa plece de la noi parca ne indeamna sa ne indreptam catre statiunile montane.  Nu uitati sa va cautati din timp locul de cazare potrivit pentru a evita eventualele neplaceri la fata locului!

Comentariile sunt inchise