Fotograf Cameraman nunta botez | Filmare nunta Video si DJ Nunta

Povestea sunteti voi!

In viata fiecarui om exista evenimente ce ne schimba cu totul si momente peste care nu am vrea sa trecem niciodata, dar cum opritul in loc al timpului este imposibil, singura posibilitate este imortalizarea acestora, ca mai tarziu fiecare dintre clientii nostri sa poata retrai aceste clipe printr-un album de fotografii plin de sensibilitate si originalitate.

Atat nunta, cat si botezul sunt evenimente unice in viata fiecarui om, evenimente ce necesita o lunga planificare si la care ne dorim sa avem alaturi persoanele dragi.

Fotografii si cameramanii nostrii vor fi o prezenta placuta si discreta, avand o vasta experienta in a surprinde aceste momente fericite, oferind simplitate, expresivitate si originalitate fotografiilor. Astfel povestea voastra va fi continuta atat pe albumele oferite de noi(digitale sau foto-carte), cat si pe suportul video(SD sau HD).

De asemenea, Dj-ii nostri au licente pentru redarea muzicii ambientale, astfel pot oferi un playlist perfect pentru orice tip de eveniment, acestia fiind buni cunoscatori ai muzicii din toate zonele tarii, dar si din repertoriul international.

Cu un simplu telefon sau e-mail va putem oferi aceasta mica “calatorie in timp”, pe o muzica de neuitat!

Telefon: 0770.46.26.03 / 0763.60.76.73
Formular de informatii: http://www.videofotodjnunta.ro/contact.html

Comentariile sunt inchise