Gentile femeilor

Pentru o femeie geanta este un element practic, util, uneori utilizat chiar si ca o obsesie sau o pasiune feminina ce ne defineste stilul personal in viata de zi cu zi sau in colectivul de prieteni si cunostinte. Geanta este cel mai iubit accesoriu de catre o femeie, iar aici trebuie mentionat faptul ca, desi este atat de des intalnit la o femeie, nu are o vechime atat de mare, ci doar de numai 150 de ani. Acest fapt inseamna ca este cel mai tanar accesoriu dintre toate celelalte.

Un mare accent pentru acest tip de accesoriu s-a pus in anii ’20, cand brandul si compozitia materialului gentilor au devenit din ce in ce mai importante si astfel unele genti au ajuns sa aiba preturi formate chiar si din 7 cifre. Dar acest lucru un reprezinta decat problema minuscula atunci cand pasiunea, calitatea si rasfatul bunului gust sunt criterii de nepretuit si pentru care nu ne gandim sa facem economii. Este mai rentabil sa ne achizitionam un model de geanta mai scump, de inalta clasa, decat mai multe modele mai ieftine si care sa lase de dorit din punct de vedere calitativ.

Trebuie sa tinem cont de faptul ca accentul in tinuta noastra sa fie pus pe calitatea si rezistenta materialului, atat cel din interior cat si cel din exterior, si nu pe ideea de marime a gentii. Gentile se gasesc in diverse marimi si in diverse culori, fiind fabricate special pe gusturile fiecarei femei si fiecarei mici pretentii, putandu-se gasi de la genti dama de dimensiuni mari, special concepute pentru a aloca un spatiu cat mai mare, pana la plicuri care sunt perfecte pentru evenimente si ocazii speciale.

In privinta unor reguli de buna pastrare si buna purtare a gentilor, trebuie sa urmarim ca atunci cand ne cumparam o noua geanta, pe langa marime si scop, materialul sa fie de cea mai buna calitate, indiferent daca este din piele naturala sau ecologica. Acest lucru este valabil si penrtu partea interioara, care trebuie sa contina un material rezistent la contactul cu diverse obiecte, sa nu cedeze prin rupere pentru a avea apoi neplaceri cu obiectele pierdute in captuseala.

Comentariile sunt inchise