Ghid pentru purtarea inelelor

Inelele, ca si celelalte bijuterii sunt foarte importante pentru toate femeile. Cu siguranta fiecare femeie are o colectie personala de inele si modele preferate, dar acestea nu pot fi purtate oriunde si oricand. Randurile urmatoare va vor ajuta la purtarea inelelor in mod corect.

La achizitionarea inelelor trebuie sa acordati atentie pentru material, marime, sil si pret, dar nu este de ajuns sa gasiti inelul ideal pentru dumneavoastra, trebuie sa stiti la ce tinuta si ocazie poate fi purtat. Ca sa nu dati gres la asortarea inelelor, va ajutam cu urmatoarele sfaturi:

  • inele statement: sunt modele mari si indraznete, astfel purtati-le singuri
  • inele semipretioase: sunt potrivite pentru tinute casual si elegant
  • inele benzi: pot fi purtate alaturi de mai multe inele, la tinute casuale sau formale
  • inele pretioase: trebuie purtate la evenimente speciale si pot fi asortate cu cercei candelabru si cu bratara in aceleasi nuanta
  • inele multiple: in funtie de design, pot fi asortate la tinute casual sau formal

Achizitionati inele online sau din magazine, cu stiluri si in modele diverse, ca sa aveti mereu inelul ideal pe degete.

Alegerea inelelor de logodna

Obiceiul daruiri a inelelor de logodna provine din anul 1477. Atunci arhiducele Maximilian al Austriei a daruit Mariei de Burgundia, un inel cu diamant pentru comemorarea logodnei. Cand doriti sa achizitionati un inel de logodna, sunt cateva criterii pe care nu trebuie sa scapati din vedere. Inelul de logodna o sa fie purtata de a lungul vietii, astfel trebuie sa se potriveasca la stilul femeii. Alegeti inele logodna in functie de stil, taietura, culoare si metal. Acordati pentru partenera dvs., inelul care sa fie cu adevarat pe placul ei si de care sa fie mandra. Investiti intr-un model unic, asa cum este si partenera.

Comentariile sunt inchise