Grupuri hidraulice si panouri prin tehnologia Parker


grupuri hidrauliceDezvoltarea industriei si economiei romanesti  a dus la aparitia a numeroase noi societati comerciale, in timp ce anumite sedii de intreprindere au fost inchise sau au trecut prin procese de restructurare. Deschiderea granitelor catre Europa a facut ca foarte multa aparatura si numeroase utilaje sa fie aduse in Romania si sa poata fi utilizate pe scara larga. Acest lucru a marit calitatea lucrarilor realizate si a grabit viteza proceselor tehnologice. Unele din acestea sunt noile grupuri hidraulice produse de bine cunoscuta companie nord americana Parker.

Acestea pot fi utilzate pentru mai multe echipamente, in sarcini diferite, avand functii interschimbabile. Se pot proiecta si executa, la cerere, grupuri hidraulice complete,  cat si reparatii si modernizari de utilaje de acest tip, cu actionare hidraulica sau pneumatica. Un alt avantaj al acestor echipamente este forta de impact foarte mare.

Serviciile complete in domeniul instalatiilor hidraulice, pneumatice sau de ungere includ in cele mai multe din cazuri si posibilitatea de service, garantie si postgarantie. Una dintre companiile cu o experienta considerabila in acest domeniu este Ph Technique, dealer autorizat al produselor Parker Hannifin, unul dintre cei mai renumiti si apreciati inovatori in domeniul sistemelor de control a miscarii din intreaga lume. Prin serviciile si produsele sale, ea reuseste sa ofere produse de calitate ce respecta normele si standardele europene, asigurand de asemenea service si proiectare/montaj pentru diferite panouri si grupuri hidraulice, instalatii de ungere, pneumatice si hidraulice.  Pe langa Parker, alte produse care sunt atent selectate provin de la marci de talie mondiala precum Legris, Denison, Domnick Hunter, Lucifer si Origa.

Pentru detalii complete sau informatii legate de serviciile conexe, produse ce pot fi aduse la comanda, contactati echipa Ph Technique pe www.ph-t.ro.

Comentariile sunt inchise