host server cs ieftin

Dupa cum stiti, exista foarte multe firme de hosting servere cs, dar exista si foarte multe firme de hosting servere cs asa zise ieftine, hosturi ce isi fura clientii, hosturi ce prostesc oamenii sa cumpere, dar de fapt aceste firme sunt cele mai mari tepe posibile!
O astfel de asa zisa firma, care nu exista in acte, care nu plateste taxe, nu plateste impozite, o “firma” care fura banii oamenilor este th3o0o.ro aka top hosting srl (dupa cum ziceam top hosting srl nu apare in nicio listare de firme din Romania, oare sunt in Bulgaria inregistrati?!nu cred)…
Acesti baieti au facut o firma cu care sa prosteasca pe toti cei care doresc sa-si cumpere host server cs. Adica, exact cum va si imaginati, oamenii cumpara, le ofera serviciile 2,3 zile, apoi opresc serverul pe diverse motive. Sau,daca se face prea intuneric afara, ei inchid serverele, ca doar na…consumam noi curent sa in loc sa oferim servicii bune?! noi th3o0o, cei cu uptime 100% si cu cel mai profi sistem de pe piata asta facem. Inchidem obloanele la 2 noaptea si va dam teapa,EXACT ! Dar na, raport calitate pret, e normal sa se inchida serverul cand au ei chef, e normal ca sa n-ai port default 27015, e normal sa fie 4,5 servere pe acelasi ip!E normal sa ai 30 de servere pe o statie pe care normal mai mult de 12 servere n-au de ce sa fie!
A doua cea mai proasta firma de hosting servere cs este forceds .Nu stiu cat vor mai rezista pe piata,dar in halul in care sunt acum, nu-i vad sa reziste pana in toamna.
Uptime-ul este dezastruos, hai ca mai e o pana de curent, hai ca mai pica o fibra(desi nu stiu daca au asa ceva si e 2010 totusi…) dar chiar asa la 2,3 zile sa pice serverele?!
Hai pica o data pica de 2 ori, dar la un moment dat o iei razna cand vezi ca munca de-iti este stricata iti vine sa dai cu ei de pamant!! De live suport nici n-au auzit, te trimti pe forum, pe forumul forceds niste analfabeti, vai mama lor. Imi pare rau ca am ajuns sa cumpar de la forceds, inca regret ziua aia!

Comentariile sunt inchise