Hotelul Mihaelei Borcea din statiunea Olimp se confrunta cu probleme financiare!

Din pacate pentru fosta sotie a actionarului dinamovist Cristi Borcea, hotelul pe care aceasta il detine in statiunea estivala Olimp a inregistrat pierderi de 533.971 lei in anul 2012, cheltuielile acestuia ajungand la suma de 751.295 lei iar cifra de afaceri inregistrata fiind de doar 217.114 lei. Fostul hotel Banat,  redenumit ”Pam Beach Resort & Spa” se confrunta cu probleme financiare serioase.

Statiune Olimp obsnuia, cu ani in urma sa fie locatia de vacanta preferata a oamenilor cu putere financiara din Romania iar pe perioada intregului sezon estival unitatile de cazare Olimp erau pline pana la refuz. Poate de accea Mihaela Borcea a crezut ca face o afacere profitabila atunci cand a achizitionat fostul Hotel Banat insa din pacate, statiunea nu a mai avut priza la turistii de ceva vreme incoace.

De anul acesta, primarul orasului Mangalia, care se ocupa si de statiunile aferente ( Olimp, Saturn, Neptun si Jupiter) a hoatarat sa faca putina “ curatenie” prin statiuni si a somat proprietarii unitatilor turistice sau a restaurantelor, magazinelor, etc care se aflau in stare proasta sa se ocupe de renovarea si reamenajarea acestora in caz contrat constructiile vor fi demolate deoarece strica imaginea statiunilor. Multi dintre acestia au luat aminte si s-au ocupat de proprietatile din zona insa sunt si destui care nu au dat 2 ani pe rugamintea primarului Cristian Radu.

Autoritatile din zona dar si proprietarii unitatilor de cazare spera ca anul acesta numarul turistilor care vor alege sa-si petreaca vacantele de vara in statiunile din sudul litoralului va creste semnficativ si in scurt timp, acestea vor redevenii niste locatii exclusiviste .

In cazul in care doriti sa va petreceti vacantele de vara in statiunea Olimp sau in statiunile vecine din sudul litoralului, va recomand, pentru a profita de tarife promotionale, sa va rezervati din timp locul de cazare cu ajutorul site-urile de promovare turistica sau cu ajutorul unei agentii de turism. In functie de preferinte si facilitatii tarifele pot varia intre 80 lei/noapte si 300 lei/noapte.

Comentariile sunt inchise