Hoteluri Sibiu – Cazare Ieftina Si Servicii De Calitate

Sibiul este unul din orasele care reprezinta atractii pentru turisti. Frumusetea, istoria orasului, varietatea de obiective turistice sunt doar putinele din motivele pentru care Sibiul este vizitat anual de o multime de turisti.

Piata sibiana ofera  o multime de posibilitati de cazare in hoteluri Sibiu. Acestea ofera conditii excelente de cazare iar datorita concurentei acerbe preturile sunt acceptabile. Indiferent daca va doriti cazare in centrul orasului, in zone mai linistite departe de agitatia cotidiana, aproape de aeroport, Sibiul va ofera posibilitati de cazare in fiecare dintre aceste zone.

Iata cateva hoteuluri din Sibiu care ofera conditii excelente de cazare:

Hotel Fantanita Haiducului

Pentru cei care isi doresc sa se cazeze mai aproape de natura acest hotel este alegerea ideala fiind situat la km 296 pe  DN1 Sibiu-Brasov.
Hotelul a fost renovat in anul 2004, dispunand de o varietate de camere pentru a servi nevoilor clientilor: camere pentru fumatari, apartamente, garsoniere, camere pentru persoanele cu nevoi speciale, etc.
O camera single are un pret de 150 de lei pe noapte iar un apartament de 4 persoane costa 390 de lei. Aceste tarfie includ si mic dejun.
Aici veti avea parte de relaxare intr-un cadru natural.

Hotel Casa Luxemburg

O locatie care ofera cazare ieftina Sibiu este Hotel Casa Luxemburg, o locatie ideala pentru cei care vor sa se cazeze in centrul istoric al orasului in Piata Mica.
Hotelul a reusit odata cu trecerea tipului sa isi pastreze intacte elementele arhitecturale care dateaza din secolul XIII.
Avantajul acestui hotel este dat de faptul ca de la ferestrele sale pot f admirate cele mai importante obiective turistice: Biserica Evanghelica, Podul Minciunilor, Turnul Sfatului, etc.
Fiecare dintre camere sunt decorate in stil unic.
Hotelul este clasat la 3 stele iar o camera in regim single are un tarif de 200 de lei.

Hotel Pensiunea Belascu

Este amplasat la o distanta de 5 minunte de aeroport si la 2,5 km de centrul orasului in cartierul Turnisor. Dispune de 8 camera dotate la standarde europene, cu grup sanitar propriu, salon pentru mic dejun si propriul restaurant Bliss.
Hotelul Bliss este clasat la 3 stele si ofera servicii ireprosabile.
Casa in care este amplasat hotelul dateaza din anul 1840 si are incarcatura istorica, fiind locul in care sasii isi organizau in trecut untrevederile oficiale si serile de vals.
O camera dubla are un pret de 90 de ron iar o camera cvadrupla de 14o de ron.

Acestea sunt doar cateva din posibilitatile de cazare din Sibiu. Daca nu a-ti vizitat acest oras este momentul sa o faceti, deoarece are multe de oferit si cu siguranta va va impresiona. Puteti sa optati pentru a aface o rezervare on-line la unul din hoteluri si veti avea parte de un sejur minunat.

Comentariile sunt inchise