Iarna asta, incalta-te la moda

Sezonul rece 2011-2012 vine cu schimbari majore, in ceea ce priveste moda in incaltamintea pentru femei. Majore in sensul ca totul este nou, nimic nu seamana cu ce a fost pana acum. Caracteristic intregii linii, ar fi doua mari aspecte: se poarta blana si “inaltimea”. In ce sens, ve-ti afla in randurile ce urmeaza.

Cel mai bine, se poarta cizmele, ghetele si pantofii. Fiecare din aceste trei categorii, vine cu propriile caracteristici si modificari, fata de moda anilor trecuti in sezonul rece.

Cizmele sunt cele care se poarta extravagant. Se poarta cizme din piele de reptile, asta daca sunt fara toc. In rest, majoritatea cizmelor se poarta pana la genunchi si eventual cu blana la exterior, dupa cum spuneam de tendintele liniei. O alta trasatura importanta, ar fi inaltimea tocului care ajunge pana la 9 cm, in cazul cizmelor cu toc, bineinteles, dar si inaltimea cizmelor cu talpa ortopedica ce ajunge si ea cam tot pe acolo. Tot cizme, se mai poarta din piele intoarsa, in culori mai tipatoare ca albastru, verde sau mov. A, si sa nu uitam, din tot ce a fost “pe val” sezonul trecut, singurele cizme care se mai pot purta si in acest sezon sunt cizmele retro cu toc gros. Gaura din buget si banii care vor pleca in magazine ca Zara, nu vor mai fi, sa speram, chiar atat de multi.

Pantofii se poarta in stil retro, din lac si dupa doua sezoane deja trecute, inca se asorteaza cu ciorapi. Una din importantele caracteristici, ar fi botul bombat dar si tocul foarte lung si mare, patratos. Din tot ce s-a purtat sezonul trecut, singurii pantofi care se mai poarta acum sunt pantofii nude.

Sa nu uitam ca sezonul acesta se mai poarta si ghetele. Lungi pana la glezna, ghetele vin si ele doar in combinatii cu o imensa talpa ortopedica sau un toc la fel de mare.

Comentariile sunt inchise