Importanta unor camere de supraveghere pentru spatii exterioare

camere supraveghere exteriorA pastra o anumita locuinta sau un anumit spatiu in siguranta necesita de cele mai multe ori ceva mai mult decat niste lacate, incuietori sau un abtibild care arata ca respectiva proprietate este protejata si supravegheata. Securitatea incepe sau trebuie sa inceapa de cele mai multe ori de afara – de aceea achizitia unor camere de supraveghere pentru exterior este mai mult decat necesara. Aceasta modalitate ideala de a monitoriza o anumita proprietate se poate implementa printr-un sistem cu mai multe astfel de dispozitive, desigur in functie de dorinte  – ajungand sa fie cat de minimal sau complet dorim sa fie. Gaseste aici camere supraveghere exterior ce sa acopere fie doar intrarile, fie orice zona a locuintei sau a birourilor.

Instalarea acestor sisteme de supraveghere video se  poate face cu usurinta, asigurand nu doar protectia ci si dovezile necesare in cazul unei spargeri a locuintei sau a actiunilor de vandalism. Deisgur, sunt recomandate camerele rezistente la factori meteorologici (la ploi, umezeal, etc) ce pot fi folosite si pentru a filma curtile interioare, gradinile sau parcarile.  Folosind un DVR conectat la un calculator, se pot monitoriza informatiile furnizate de aceste camere, intr-o anumita locatie,  facand munca de paza si protectie mult mai usoara (fara nevoia de a patrula intreaga zona, pe perioada noptii, dar nu numai).

 

Aceste sisteme  pot fi alese dintr-o gama variata de produse – fie camere video de supraveghere cablate, fie wireless.   Daca am mentionat si inregistrarea pe timpul noptii, nu trebuie neglijata functia IR – prin infrarosu, chiar in conditii de intuneric complet, se pot inregistra imagini clare (in functie de tipul si numarul ledurilor, cat si de specificatiile tehnice ale producatorului) .

 

Desigur, aceste camere nu sunt intotdeauna suficiente pentru a impiedica sau a minimaliza din daunele pe care le pot produce infractorii. Tocmai de aceea specialistii recomanda apelarea si la un sistem de alarma care  sa fie configurat intr-un mod corect, asigurand maximul de eficienta.  Monitorizarea permanenta, prin firmele de specialitate in domeniul pazei si protectiei,  asigura  un plus de siguranta.  Pentru mai multe informatii, consultanta sau pentru comenzi, este disponibila o gama variata de camere de supraveghere pentru exterior prin Ordis.

Comentariile sunt inchise