Imprimanta 3D V-Flash – 3D Systems

Imprimanta 3d

Producatorul american 3D Systems este lider mondial in productia de printere 3D profesionale si echipamente SLS de prototipare rapida. Produsele 3D Systems reprezinta alegerea profesionala perfecta pentru toate domeniile de aplicabilitate.imprimanta 3d

Imprimanta 3D V-Flash reprezinta solutia profesionala de printer 3D tip Desktop caracterizata prin accesibilitate, confort si calitate. Functionarea ergonomica si silentioasa recomanda acest printer 3D pentru aplicatiile de tip office .Acest model de imprimanta 3D va permite sa creati prototipuri de inalta calitate intr-o perioada scurta de timp. Instalarea si utilizarea este rapida si usoara.

Tehnologia de printare 3D “imbratisata” de V-Flash este bazata pe folosirea unui material de rasina lichida expusa la o lumina UV care intareste materialul de printare 3D strat cu strat construind asfel un model 3D de inalta definitie si calitate.

Material de printare V-Flash FTI-GN folosit de printerul 3D V-Flash este perfect pentru a produce piese din plastic dur cu suprafete netede. Piesele sunt suficient de dure pentru testarea functionala si pentru utilizare finala – pot fi slefuite, gaurite, prelucrate, vopsite si placate cu metal.

Printerul 3D V-Flash este livrat cu software-ul V-Flash Client Software care este caracterizat prin interfata facila si intuitiva. Software-ul include o optiune de diagnosticare, care va analiza imprimanta 3D, trimite rezultatele la 3D Systems , caz în care un tehnician va contacta utilizatorul final pentru a sugera ce parte trebuie sa fie înlocuita.

Printerul 3D V-Flash este perfect pentru prototipare in cercetare educationala dar si pentru aplicatiile arhitecturale, medicale…

Acum puteti achizitiona acest printer 3D prin Z SPOT MEDIA care va ofera servicii de instalare, training cat si suport tehnic in garantie si post garantie, piese de schimb si materiale.

Printer 3d

Comentariile sunt inchise