Imprimanta ecosolvent SL-1600

Fie ca sunteti in cautarea unei imprimante cu cerneala ecosolvent sau a uneia cu cerneala real solvent, fie ca doriti un utilaj ieftin sau unul cu adevarat profesional,suntem pregatiti sa va oferim cea mai potrivita solutie.
Exista pe piata numeroase echipamente pentru printuri outdoor, denumite generic real solvent printer sau ecosolvent printer.Care sunt deosebirile dintre acestea?care sunt avantajele si dezavantajele?Cum sa alegi din oferta foarte bogata?Am hotarat sa impartasim experienta noastra pentru a va ajuta sa faceti alegerea potrivita.
Pentru incepatori: hotarati-va care este aplicatia dvs. Principala: calitate fotografica a printurilor sau durabilitate outdoor si pret mic, so solutie pentru ambele variante nu s-a inventat inca.
In cazul in care aplicatia dvs. Principala sunt printurile de calitate foarte buna, fotografica pentru expozitii, puncte de vanzare, promotii etc. Luati in considerare una dintre imprimantele cu cerneala pe baza de apa – dye/pigment.Va recomandam sa verificati calitatea imprimantelor SL750 pe care Z SPOT MEDIA le distribuie in Romania.
In cazul in care aplicatia dvs. Principala sunt printurile cu durabilitate mare outdoor luati in considerare una dintre imprimantele cu cerneala pe baza de real-solvent.Oferta pe piata este extrem de bogata, de aceea va sfatuim sa cumpaniti foarte bine avantajele/dezavantajele fiecarui model in parte.
Calitatea real-fotografica a printurilor se poate obtine cu imprimantele cu cerneala pe baza de apa, dye sau pigment.Cerneala dye nu rezista la umezeala si la razele UV, fiind dedicata printurilor indoor – in schimb asigura o calitate intradevar excelenta a printurilor.Cerneala pigment rezista in conditii outdoor o perioada cuprinsa intre 6 luni si chiar 3 ani – depinde de tipul de imprimanta si de media pe care se printeaza – printurile nu au aceeasi calitate si stralucire ca in cazul folosirii cernelurilor dye.
Durabilitatea outdoor si pret mic de printare se obtin cu imprimantele care folosesc cerneala pe baza de real-solvent.Acestea insa nu pot oferi aceeasi calitate si stralucire ca in cazul imprimantelor cu cerneala water- baza – pur si simplu comparati cel mai bun print realizat de orice imprimanta solvent cu unul realizat pe un SL750 water-base si veti intelege la ce anume ne referim.
Noi cei de aici, de la ZSPOTMEDIA, suntem o echipa dedicata clientilor nostri si va stam intotdeauna la dispozitie cu sfaturi si recomandari.Credem ca indiferent de nevoile dumneavoastra avem intotdeauna o solutie la indemana.

Imprimanta ecosolvent

Sediu social: Aleea Valea Viilor, Nr. 9, Bl. D50, Sc. C, Et. 3, Ap. 41, Sector 6, Bucuresti
Nr. Reg. Com.: J40/14661/2003
Cod fiscal: RO15868929
Cap. Social: 10000 RON
Cont: RO56 OTPV 1300 0016 2739 RO01
OTP BANK -sucursala Dorobanti
Cont: RO23 TREZ 7065 069X XX00 5393
Trezorerie Sector 6
Luni-Vineri 9:00 – 17:30
0771 638 100 / 021 420 5093
021 404 3368
office@zspotmedia.ro
Showroom & Office
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Sector 6, Bucuresti, 061334

Comentariile sunt inchise