În luna mai ne ocupam de gradina din casa ta!

 

Am intrat in luna mai, anotimpul renasterii, iar odata cu ea Builders.ro se ocupa de casa si gradina ta! Primul considerent in alegerea locuintei la bloc sau la curte a fost cel financiar. Piata imobiliara este in deriva, incearcand sa se alinieze pretului real, acum se recalculeaza valoara imobiliara. Pretul unui apartament de lux, intr-o zona centrala este acelasi, cu pretul unei case la cheie, intr-o zona rezidentiala la periferie, deci ce alegem?

 

Spatiul locativ pe care il alegi iti poate influenta activitatea profesionala si sociala. Este important sa alegi locatia potrivita, pentru a-ti desfasura timpul intr-un mod relaxant. Haideti sa vedem avantajele locuirii la bloc. Daca te afli intr-o zona foarte populata, esti aproape de spatii comerciale, gradinite, scoli, locul de munca.

 

Un alt criteriu important este ca ai asigurate toate utilitatile necesare. Un apartament intr-un bloc este usor de intretinut, bine izolat, avand cel mult doi pereti exteriori, costurile fiind reduse. Insa ne putem amenaja un spatiu de relaxare, printr-un balcon amenajat cum se cuvine, unde putem sadi diferite plante, fiecare dupa propriul gust.

 

Ca dezavantaje, ne referim in primul rand aici la spatiu, mult redus fata de o casa cu gradina. Nu putem sa facem foarte multe modificari, nu avem cum sa ne extindem si nu gasim intotdeauna loc de parcare. O casa in schimb, iti oferta in primul rand intimitate si libertate de miscare, in special atunci cand exista curte, iar terenul aferent este mai mare.

 

Se poate amenaja o gradina, spatiul inverzit fiind sursa de sanatate. Amenajarea casei cat si a gradinii ne pot influenta pozitiv viata la curte, care sa ne tina departe de problemele cotidiene. Amenajarea exterioara este foarte importanta la o casa, ea ofera tot confortul necesar locuirii la oras sau la tara. Putem amplasa in gradina noasta diferite obiecte de mobilier cum ar fii scaune, mese, foisoare, umbrare, umbrele dar si balansoare.

 

Sunt evidente avantajele locuirii la curte. Singurul dezavataj este locatia, fiind greu de gasit un teren central, mergem spre periferia oraselor. Totusi daca tinem cont de cateva considerente legate de amplasament, ne putem acomoda destul de usor, fiind cunoscuta capacitatea de adaptare a omului in diverse medii.

 

De aceea, scoatem pe piata oferte atractive la produsele necesare intr-o casa si veti gasi pe site-ul nostru materiale de constructii, ca sa va faca viata usoara! V-am pregatit informatii privind costurile de amenajare, dar si o selectie amanuntita a producatorilor si produselor necesare in raport calitate-pret, asta ca sa vedeti ca ne-am gandit la toate!

 

Va indrumam acum in luna mai, in amenajarea gradinii si a finisajelor locuintei voastre, pentru ca aceastea sa aiba aspect pl?cut, o compozi?ie arhitectonic? optim? si un design deosebit. Arunca o privire in site-ul Builders.ro si vei putea descoperi pachete promotionale uimitoare la o gama variata de materiale de constructii! Redecoreaza-ti si tu casa cu materiale de constructii moderne de la Builders.ro si pregateste-te de o luna cu multe surprize si numeroase informatii in exclusivitate!

Comentariile sunt inchise