Incheierea Asigurarii RCA

Daca va numarati printre cei care au in proprietate un autoturism atunci cu siguranta sunteti interesant de ceea ce inseamna, ce presupune si cum se incheie o polita de asigurare auto obligatorie RCA.

In primul rand, asigurarea RCA este un tip de asigurare prin intermediul careia in cazul in care masina asigurata este implicata intr-un accident de circulatie soldat cu victime sau pagubiti, accident produs de catre soferul care o conducea, este evitata situatia in care acesta trebuia sa scoata din propriul buzunar bani pentru plata despagubirilor datorate tertelor persoane. Pentru mai multe detalii in acest sens accesati AsigurariAutoRca.com.

Asigurarea RCA este un tip de asigurare prin intermediul careia se vor asigura atat daunele materiale provocate tertelor persoane in timpul unui accident de circulatie, cat si despagubirile datorate celor care au suferit vatamari corporale sau cele datorate familiilor celor care au decedat in respectivul accident de circulatie. Sunt acoperite de asemenea cheltuielile tertilor cu judecata, in cazul in care acestia au recurs la instanta pentru a primi despagubiri.

De asemenea, in cazul in care va numarati printre cei care doresc sa incheie polite de asigurare RCA la un pret foarte bun, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa vizitati site-urile care comercializeaza polite de asigurare de la diverse companii de asigurari. Astfel de brokeri online ne ofera posibilitatea sa incheiem polite de asigurare mai ieftine decat la companiile de asigurari sau prin intermediul brokerilor de asigurari traditionali. Un astfel de broker online este AsigurariRca.com, unde veti gasi oferte foarte variate de polite de asigurare RCA de la diferite companii de asigurari.

Asigurarea RCA este un tip de asigurare care trebuie incheiata in mod obligatoriu, altfel existand sanctiuni pentru aceia care nu incheie polita de asigurare RCA. Amenda respectiva este cuprinsa intre 1000 si 2000 de lei. De asemenea, in cazul in care sunteti prins de catre organele politiei rutiere circuland fara polita de asigurare RCA, va vr fi confiscate placutele de inmatriculare ale masinii, cat si actele acesteia pana in momentul in care puteti face dovada faptului ca ati incheiat respectiva polita de asigurare.

Comentariile sunt inchise