Inchirieri auto la Aeroportul din Larnaca

Cipru este un loc foarte frecventat de catre turistii romani. Astfel, in continuare as dori sa dau o mana de ajutor turistilor romani care intentioneaza sa viziteze aceasta tara minunata. Conform statisticilor foarte multi turisti sosesc la Aeroportul International din Larnaca si de asemenea conform acelorasi statistici, dupa sosire majoritatea turistilor inchiriaza o masina pentru a putea petrece cat mai comod zilele de concediu. Astfel, in continuare voi vorbi despre caracteristicile inchirierii unei masini din Larnaca, insa trebuie sa notez aici ca in Cipru nu exista prea multe caracteristici specifice legat de acest serviciu fata de serviciile similare din celelalte tari europene. Astfel, acest articol are mai mult scopul de a linisti turistii romani in legatura cu faptul ca pot face apel linistit la un serviciu de masini de inchiriat dupa ce au sosit in Cipru pentru ca nu vor avea parte de nicio surpriza negativa.

Nu este nimic mai rau decat daca dupa debarcarea din avion mai trebuie sa parcurgem un traseu lung pana la cel mai apropiat oras pentru a ajunge in posesia unei masini. Din aceasta cauza serviciile de inchirieri masini din interiorul aeroporturilor sunt mult mai convenabile, deoarece acestea sunt situate in apropiere, eliminand necesitatea de a mai face o calatorie suplimentara. Deci, este foarte indicat ca atunci cand vizitati Larnaca de pe insula Cipru, sa rezervati intotdeauna o masina de la o agentie de inchiriere masini care este situat in apropierea aeroportului. Aeroportul International din Larnaca este situat la aproximativ 4 kilometri, sud-vest de Larnaca, al treilea cel mai mare oras de pe Cipru. Acest oras este bine pozitionat pe coasta de sud a insulei, ceea ce face o destinatie de vacanta populara. Zboruri catre aceasta destinatie provin din intreaga lume iar astfel acest aeroport serveste ca o poarta de acces international major, ceea ce face a saptezecelea cel mai aglomerat aeroport in Europa.

In Larnaca inchirierea unei masini este optiunea cea mai convenabila si cea mai economica deoarece autobuzele sunt mereu aglomerate iar serviciile taxi sunt mult prea scumpe. Inchirierea unui vehicul de la o agentie din apropierea aeroportului va transforma calatoria intr-un drum rapid si fara complicatii. Trebuie sa prezentati doar un permis de conducere valid, sa semnati cateva documente si puteti porni la drum. Daca aceasta este prima vizita in Larnaca, atunci ar trebui sa cereti de la reprezentanta agentiei de inchirieri auto o harta locala. De la ei se pot obtine, de asemenea, sfaturi despre cele mai bune restaurante si despre cele mai bune locuri unde poate fi petrecut timpul liber.

Cei care viziteaza Larnaca trebuie sa stie ca la sfarsitul lunii septembrie incepe sezonul ploios, astfel veti fi nevoit sa folositi foarte des stergatoarele de parbriz, dar in rest nu veti avea nici o surpriza privind traficul rutier din Cipru. Codul rutier din aceasta tara respecta normele europene astfel daca o persoana stie sa conduca bine in Romania va fi capabil sa manevreze masina la fel de bine si in Cipru. Turistii pot rezerva o masina de la o companie de masini de inchiriat chiar si online, astfel vehiculele lor le vor astepta deja la aeroport, la sosire. Masinile pot fi ridicate imediat dupa debarcarea din avion, astfel se poate porni la drum, fara asteptare. La fel ca si in alte zone ale lumii, agentiile de inchirieri masini acorda si aici reduceri semnificative pentru masinile care sunt inchiriate pe o perioada mai indelungata.

Deci, dupa cum puteti observa, asa cum am precizat si la inceputul articolului, nu exista prea multe deosebiri legat de acest serviciu fata de serviciile similare din Romania sau din alte tari europene. Ca si o deosebire majora, putem aminti eventual caracteristicile sezonului ploios. Deci, puteti inchiria linistit o masina de la Aeroportul din Larnaca sau dintr-un alt loc din Cipru pentru ca veti fi intotdeauna in maxima siguranta.

Comentariile sunt inchise