Inchirieri auto pe termen lung

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, firmele de rent a car si-au diversificat gama de servicii adaugand optiuni noi care sa satisfaca fiecare cerinta. Printre acestea, regasim includerea soferului suplimentar, program de functionare non-stop, prezenta marcilor auto de lux si nu in ultimul rand, inchirierea unei masini pe termen lung. Acest ultim serviciu poate fi o alternativa a programului de leasing financiar sau operational in vederea eficientizarii costurilor lunare de transport.

In primul rand, pentru a putea beneficia de acest serviciu, clientul trebuie sa incheie un contract cu firma de inchirieri auto. Aceasta optiune este foarte avantajoasa atunci cand doresti sa pleci la drum pe o perioada mai lunga de timp sau sa te folosesti de masina pentru diverse activitati. Inchiriind o masina pe termen lung, nu economisesti doar timp si bani, ci poti obtine profit si din investitiile pe care ti le aduc calatoriile de afaceri autohtone sau in afara tarii.

 

Avantajele serviciul de inchirieri auto pe termen lung:

 

  1. Valoarea ratei lunare este aceeasi pe toata durata contractului;
  2. Rata lunara acopera asigurarea CASCO si RCA, mentenanta tehnica si anvelopele de schimb pentru vara si iarna;
  3. Reducerea timpului pierdut pentru programarea si efectuarea reviziilor tehnice;
  4. Se asigura inlocuirea autoturismului in cazul in care acesta a suferit daune pe durata inchirierii;
  5. Economisesti timp si bani prin reducerea cheltuielilor de service, asigurari, taxe si impozite;
  6. Pentru a putea inchiria o masina pe termen lung, nu vei avea nevoie de documente financiare justificative precum adeverinta de salariat, balante sau bilanturi;
  7. Pe parcursul inchirierii auto, poti beneficia de sofer aditional care sa-ti usureze calatoria atunci cand timpul nu-ti permite sa conduci masina.

 

O masina inchiriata pe termen lung implica de cele mai multe ori si un nivel de flexibilitate in ceea ce priveste perioada de returnare. Acest lucru inseamna ca poti prelungi automat perioada de inchiriere, dar si ca ai alternativa rezilierii contractului atunci cand doresti. De asemenea, masina poate fi un bun de folosinta pentru toata familia, atat timp cat ai grija sa mentionezi numele posibililor soferi atunci cand semnezi contractul. Astfel, vei reusi sa faci fericiti si alti membri ai familiei care vor putea calatori atat in tara, cat si in strainatate cu diferiti prieteni. In acest fel, vei putea imbina utilitatea masinii cu bucuria familiei care va profita la maximum de masina inchiriata.

 

Daca inchirierea pe termen lung este profitabila si pentru tine, atunci iti recomandam sa pornesti in cautarea unei masini avantajoase. Adica, sa iei in considerare nivelul de consum al autoturismului, numarul de locuri si spatiul interior, numarul de cai putere si bineinteles, destinatiile la care te-ai gandit. Mai avem o veste buna pentru tine: contractul este ajustabil. Daca nevoile tale evolueaza, firmele de rent a car iti ofera posibilitatea de a modifica numarul de kilometri pe care urmeaza sa ii parcurgi, tipul autovehiculului inchiriat sau dotarile masinii. Avand toate aceste avantaje si beneficii, poti fi sigur ca vei creste profitul propriu intr-un timp foarte scurt.

Comentariile sunt inchise