Informatii de cazare

Imi place foarte mult sa calatoresc, insa una din cele mai grele decizii care trebuiesc luate, sunt in legatura cu posibilitatile de cazare ieftina. Pot spune ca problema pretului unei cazari nu mai exista. Numarul unitatilor este mereu in crestere, si fiecare proprietar doreste sa aibe cat mai multi turisti, asa ca se tine tare competitia in preturi. Deoarece, ca multi altii imi petrec majoritatea timpului liber calatorind am nevoie de cele mai bune si de cele mai noi oferte.

Astfel, m-am axat pe cateva site-uri de specialitate care sa imi puna la dispozitie tot felul de oferte speciale pe litoral sau la munte. Urmaresc in fiecare saptamana ce schimbari s-au produs si care mai sunt tendintele in materie de pensiuni, hoteluri si vile. In ultimul am reusit sa vizitez 3 statiuni la mare si 7 statiuni la munte. Nu las sa imi scape nici orasele cele mai importante, cu valoare istorica, precum Arad, Iasi, Oradea, Timisoara.

Recomand impatimitilor de aventura sa exploreze Romania, deoarece trebuie sa invatam sa apreciem frumusetile naturale, chiar si cele construite de om. In plus, o calatorie este mereu binevenita dupa o saptamana istovitoare de munca, fie si pana la padurea de la marginea orasului.

Comentariile sunt inchise