Inlocuirea unei tastaturi de laptop

tastatura laptop

Inlocuirea unei tastaturi de laptop

Laptop-urile au devenit pentru multi dintre noi o  extensie. Le folosim la serviciu, acasa, cand suntem in concediu sau pe drum. Ne ajuta sa tinem legatura cu cei dragi, sa ne realizam proiectele, sa ne amuzam, sa ramanem la curent cu noutati. Aceasta portabilitate, aceasta mobilitate vine insa de cele mai multe ori cu un pret. Atat bateriile trec printr-un proces de uzura (datorita procesele frecvente de incarcare) cat si celelalte componente – ne referim aici mai ales la acele parti din laptop care vin in contact direct cu aerul, umezeala si alti factori externi sau mecanici – tastatura si monitorul.

Tastatura laptop-ului este foarte solicitata, indiferent de context – atat folosirea ei indelungata nu ii este benefica, cat si factorii de care spuneam (umezeala, praf). Nu este de asemenea recomandat nici sa asezam obiecte pe laptop – nici pe el inchis insa nici pe suprafata tastaturilor. Pe langa aceste situatii, o alta cauza, care tine cel mai mult de noi ca si utilizatori sunt accidentele – modul in care tinem, transportam sau manevram un laptop este foarte important pentru siguranta tastaturii.

Inlocuirea unei tastaturi de laptop nu e un lucru atat de costisitor si nici nu necesita extraordinar de mult timp. De aceea, este recomandat sa nu lasati pe ultima suta de metri aceasta operatiune – cand este posibil sa aveti nevoie urgenta de laptop si sa nu ii puteti remedia defectiunile din zona tastaturii.

Unul dintre cele mai mari magazine online de profil, care lucreaza doar  cu produse pe stoc este www.lithium.ro – aici se gasesc tastaturi laptop pentru orice marca sau model, la preturi accesibile. Acestea se pot achizitiona, in functie de caracteristicile dorite de client : Glossy, Point stick, Backlight, Culoare, Layout. In dreptul fiecarei tastaturi laptop se gasesc informatii referitoare la compatibilitate. In plus, pentru orice produs, transportul este gratuit.

Comentariile sunt inchise