Inscrierea site-ului in directoare

Daca aveti un site pe care vreti sa-l popularizati, un site pe care abia l-ati deschis, cel mai bine e sa incepeti cu inceputul. Dupa ce faceti optimizarea on-page, adica in functie de platforma potrivita alegeti plugin-urile potrivite, alegeti design-ul cel mai reusit, va ocupati de viteza de incarcare si scrieti articole de calitate, puteti trece la optimizarea off-page.

Din partea de optimizare off-page, am ales sa va vorbesc in acest articol, despre avantajele inscrierii site-urilor in directoare web.

In primul rand, e important pentru site-ul tau, orice backlink, cu autoritate mai mare sau mai mica, atat timp cat nu vine de pe un site rau vazut de google sau nu e obtinut prin spam si metode black-hat.

Acum, sunt mai multe tipuri de directoare in sensul ca pe unele iti poti inscrie site-ul fara sa ai un cont facut. Deasemenea, mai sunt directoare care nu cer link reciproc sau banner cu link pe care sa-l pui in site-ul tau. De obicei, acestea sunt cele mai bune directoare deoarece, link-urile cu autoritate, de pe directoare cu pr 4-5 de exemplu, ajuta cel mai mult pentru siteul tau, in momentul in care sunt one way.

Ar putea parea destul de multa munca sa cauti atatea directoare, sa vezi ca nu accepta fara reciproc, sa vezi ca iti trebuie zeci de conturi si un ghid inscriere directoare si asa mai departe. Pentru aceasta insa, exista direpedia, un serviciu romanesc care aduna la un loc, directoare de la cele mai mici pana la cele mai mari si pun la dispozitie o lista directoare web cu toate acestea, lista in care puteti vedea daca e nevoie intr-un anumit director de cont ca sa-ti inscrii site-ul, daca cere reciproc, pr-ul directorului si multe alte detalii utile, toate la un loc. Asadar, acum ca ti-am facut munca mai usoara, nu-ti mai ramane decat sa iti alegi directoarele si sa te apuci sa-ti inscrii site-ul in ele.

Comentariile sunt inchise