Instalatia de Sonorizare a Stadionului Municipal din Targu Jiu in portofoliul AMRO Grup

Amro Electronic Grup, Bucuresti, a furnizat echipamentele audio pentru sonorizarea stadionului municipal “Tudor Vladimirescu” din Targu Jiu. Acesta dispune acum de o instalatie de sunet alcatuita din aproximativ 50 de difuzoare, mai multe amplificatoare audio, microfoane, mixere si sursa de muzica.

Stadionul al carui nume se trage de la conducatorului Revolutiei de la 1848, a fost complet renovat in anul 2005 si transformat intr-o adevarata baza sportiva cu mai multe terenuri de antrenament si o capacitate de 9200 locuri. Doi ani mai tarziu este prevazut cu nocturna, iar din vara acestui an, dotat cu un performat sistem audio conceput de tehnicienii Amro.

Pentru sonorizarea arenei de sport s-au folosit coloane de sunet de 50 Wati, respectiv 30 W putere, prevazute cu protectie contra prafului si a umezelii, ce asigura o difuzare a sunetului impecabila. Difuzoarele sunt produse in Germania de catre IC Audio.

Cele 5 amplificatoare utilizate au o putere de 480W fiecare, tensiune constanta 100V, fiind concepute special pentru functionarea continua in sistemele de adresare publica (Public Address).

Mixerele, microfoanele si sursa de muzica vin in completarea instalatiei audio. Toate echipamentele folosite sunt de cea mai buna calitate, capabile sa ofere siguranta in functionare si un sunet clar, inteligibil, chiar si in spatiile aglomerate.

Info importator sonorizare AMRO Grup, Bucuresti, Gh. Sincai 2, tel. 021.330.36.69/ 0745.097.264, vanzari@amro.ro, www.amro.ro – proiectare, consiliere, garantie.

Comentariile sunt inchise

Alte Articole din "Domenii"